IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Скандалът с рибай стек: Не ходете на места, които не са по възможностите ви


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

86
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 4
Това е месо без евросубсидии и без американски субсидии. Толкова струва месото в Европа и САЩ, ако няма субсидии за евробедняците да не умират от глад.
отговор Сигнализирай
85
Всъщност...
преди 1 година
Харесвам 35 Не харесвам 3
Плащал съм и по-големи сметки от тази... обаче в ресторанта където я платих се ходеше само след направена резервация, имаше дрес код, на входа те посрещат и те водят до масата ти, стерилна чистота навсякъде, скъпи прибори, приятна обстановка а сервитьорите с униформи и абсолютни професионалисти... ТОВА определя високата цена и с удоволствие плащаш, защото виждаш че хората са се постарали да ти е удобно и приятно.... това тук не е ресторант а някакъв селски хоремаг с неоправдано високи цени.
отговор Сигнализирай
84
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 4
Леле колко бесна_гнус е на клипа тая шантава мръвка. Това, в такъв вид даже и на кучето не давам.
отговор Сигнализирай
83
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 31 Не харесвам 2
Като цената е за 100гр, защо не са им донесли 100гр? Или защо не са ги питали колко грама искат?
отговор Сигнализирай
82
Чобан Шабан
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 11
Бай *** едва ли прави разлика от телешки стек и свинска пържола обаче се реди на масата и даже не чете докрай менюто а смело поръчва. Болярска скара, родопска скара, тракийска шопска македонска все едни и същи меса ама имена и чудо.
отговор Сигнализирай
81
Грък
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 2
Абе собственика то тоя ресторант къпал ли се е с дрехите в морето? Може заради това цената да е такавА? А ние простите гърци вадим октопода от морето инфо готвим, останалите дето не се продават ги замразяваме и ги пращаме за България. Да не се окаже същото и с месото?
отговор Сигнализирай
80
Дума срещу дума
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 3
Сервитьорката твърди, че им е обяснила, че цената е за 100 гр месо. Те пък казват, че не са разбрали това. Значи нейната дума срещу тяхната. Сервитьорката е една, а те са повече. На кого да се вярва?
отговор Сигнализирай
79
Кръчмар тарикатлък
преди 1 година
Харесвам 32 Не харесвам 5
НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЦЕНАТА И ДАЛИ ТОЯ МОЖЕ ДА Я ПЛАТИ. КАКТО СЕ ВИЖДА ПЛАТИЛ СИ Е СМЕТКАТА . ОПЛАКВАНЕТО Е ЧЕ В МЕНЮТО НЕ Е НАПИСАНА ЦЕНАТА НА ПОРЦИЯТА А ЗА САМО 100 ГРАМА ... ТОВА е кръчмарски тарикатлък , който трябва да се премахне . Така лъжат клиентите . В хлебарницата не ви казват цената за 100 грама хляб А НА ЦЕЛИЯ ХЛЯБ ... Като си купувате ракия не ви казват цената за 100 г а НА ЦЯЛАТА БУТИЛКА а на тоя ШЕФ на долнопробен ресторант като цена в менюто - САМО НА 100 ГРАМА РИБАЙ ... ЗАЩО ?
отговор Сигнализирай
78
Мен
преди 1 година
Харесвам 35 Не харесвам 3
Я отворените готвачи да ми кажат в колко препоръчани от Мишлен ресторанти обявяват цени на грамаж, а не на цяло ястие и къде не е ясно колко ще платиш преди да поръчаш Причината за недоволството е не цената а начина по който те мамят.
отговор Сигнализирай
77
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 30 Не харесвам 4
В менюто след цената е изписана една диагонална черта, а след чертата е написана цифрата 100, но до това 100 не е написана думата "грама", нито съкращението "гр". Откъде човек да бъде сигурен, че става въпрос за грамаж? Но в сметката е отбелязано, че са консумирали 14 ПОРЦИИ. Пише ли в менюто, че има порция по 100 гр? Не пише! Е?
отговор Сигнализирай
Новини