IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Скандалът с рибай стек: Не ходете на места, които не са по възможностите ви


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

76
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 2
А този където обяснява,че не може да се реже пържолата като сурова щот щяла да се окисли,нещо не е наред с окислението как я печат тази пържола,че да не се окислява,щото да не се окислява от рязане трябва да е обвита с някакъв материал как заводски запечатана пържола със специална облицовка и станиол,че да се изпече в опаковката на фурна за определени време и температура или на микровълнова печка като царевицата на зърна за пуканки,които са специални поставени,насипани в специално книжно чувалче
отговор Сигнализирай
75
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 26 Не харесвам 1
Когато отида в магазина на опаковката пише цената за 1 кг.и цената на грамажа.Така аз решавам дали да си купя от скъпия или евтин продукт.Но родните тарикати ресторантьори,на които им свалиха ДДС-то на 9%,вместо да свалят цените,те ги вдигнаха.А сега вкупом се защитават и оправдават това безобразие.Бойкот!
отговор Сигнализирай
74
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 26 Не харесвам 3
След като от това заведение дори в интернет са обявили, че храненето при тях струва 30-50 лв за възрастен човек, защо този "шеф" смисли, че клиентите са влезле в заведение, което не отговаря на възможностите им?
отговор Сигнализирай
73
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 1
Това да не е на Сол Бей ресторанта?
отговор Сигнализирай
72
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 23 Не харесвам 2
Аз нямаше да им платя!Имало ли е предварително някъде написано колко грама е този стек,който ще ми сервират?И след като вече съм го изял,как ще ми докажат,че е бил 1/2 кило,а не 300 грама?
отговор Сигнализирай
71
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 16
Бай Ганньо не може един стек да си позволи тръгнал да ходи на Мутренската Ривиера.
отговор Сигнализирай
70
карабаш
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 15
Простирай се според чергата като не ти изнася ставаш и си тръгваш.Това да не квартална кръчма да се правиш на пехливан,щом искаш лукс ще плащаш никой не те поканил там!
отговор Сигнализирай
69
Дон Кикот
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 23
Тоя едвам една цаца с кртофи може да плати а тръгнал рибай стек да си поръчва за да се хвали по фейсбук. После защо му ударили брадва...
отговор Сигнализирай
68
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 30 Не харесвам 7
Изобщо не им ходете в ресторантите!Уважение към клиента е да бъде изрично информиран,защото от разсеяност може да не обърне внимание,че цената е за 100 гр.И още нещо:клиента как да е сигурен,че грамажа е точно толкова,колкото са му написали?Наглостта на защитниците на този мародер е изумителна,затова пълен бойкот на кръчмите им,да им дойде акъла.
отговор Сигнализирай
67
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 20 Не харесвам 3
Всяко нещо струва толкова, колкото се намери ид"ио"от да плати за него!Правило на пазарната икономика хахахаха
отговор Сигнализирай
Новини