IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Роден ол инклузив: Сърбаме супа от вчерашна салата


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

37
123
преди 8 години
Харесвам 19 Не харесвам 4
Това не е замо за ол инклузива. Важи за всички заведения за хранене. Има ли някой, който да не знае, че това правило важи за нашето море поне от 50 години. От времето на Балкантурист нищо не се хвърля по нашето Черноморие. Туристите така и така ще го изядат. Развалените яйца се бъркат на омлет, заедно със здравите. Разваленото месо се маринова, пече на скара и се предлага като деликатес с много подправки. А вчерашната кавърма се фламбира, за да се стопли сама, докато стигне до клиента.
отговор Сигнализирай
36
Angelhell
преди 8 години
Харесвам 13 Не харесвам 4
До До 43Пич, много яко си в грешка!Казах, че ако искам да го направя, то мога. И никой не ти брой хапките, но и никой не ти сервира на другия ден недояденото от предния!Хората по белите държави мислят, което е трудно осъществимо у нас от видните представители на мутробарока, които са собственици и управители на хотелите ни! За да не се изхвърля храна по белите държави, даряват, хранят домове, детски градини и тнт.Но у нас това никога няма да го бъде!То и затова морето ни стана кафяво!
отговор Сигнализирай
35
До 43
преди 8 години
Харесвам 20 Не харесвам 2
Ама естествено ,че можеш да си пълниш колкото чинии искаш.Даже ако искш може да седнеш направо на масата ,та да не губиш време да си вземаш.Направо гъчиш.И тук в България също никой не ти държи сметка колко чинии и по колко да ги пълниш.Проблема на хората като теб , е че си паднал по-ниско от едно животно ,което убива само кагато е гладно и не убива цялото стадо ,а само едно .Та ти пълниш и препълваш чиниите ,а изяждаш само 10-20 % от това което си награбил.Другото -абееее,платил съм си ,дреме м
отговор Сигнализирай
34
Angelhell
преди 8 години
Харесвам 17 Не харесвам 16
До ВескоВ Гърция и Турция и другите бели дестинации, ако искам по две чинии ще си пълня, ще ям колкото си искам и никой не ми държи сметка какво и колко ям!В крайна сметка аз съм си платил! А добрия собственик на хотел трябва да прецени колко да сготви, че да не изхвърля! Това се прави с години обучения и наблюдения на клиентите! Истината е проста, ние не можем да предложим качествена услуга. Скъперници сме и искаме веднага да караме S класа! Докато по света карат по-бавно...
отговор Сигнализирай
33
киро ...
преди 8 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
а т'ва за напитките сте го чели в "Улица консервна" , там Еди от "Ла Ида" бъркаше напитки за приятелите си от "Мечешко знаме". глупости!
отговор Сигнализирай
32
киро /ex/келнеро
преди 8 години
Харесвам 19 Не харесвам 6
начи, по мое време се избягваше да се дава салата маруля на блок маса, марулята е деликатен продукт - мие се преди приготвяне и се поднася веднага неувкосена защото може да увехне преди да си я сервирал. та тва със супата е виц. а за макароните си е естествено - сварените макарони сутрин да се използват и на обяд, ви кво искате еди човек цел ден да вари по кило макарони за да бъдат свежи - глупости! глупости са и за отатъците от месо. е по некой път може да сложат колбасите от закуска в кай
отговор Сигнализирай
31
kaka goshu
преди 8 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
Samo da vi svetna , che sym rabotel v restorant i glavnata gotvachka idva i mi kazva da ne qm ot opredeleno meso , a sled tova to se servira na turistite , koito iska da qde kebabcheta ot 15 st :)
отговор Сигнализирай
30
До Аноним 38
преди 8 години
Харесвам 14 Не харесвам 5
*** от Солун и Халкидики и околните селища къде ги изхвърлят ? В Бяло Море ! Да не би да ги изнасят с контейнеровози в Уганда. Ами гниещите трупове на хиляди емигранти къде се носят ? Из Йониско, Егейско, Бвяло море ....Тази година южния и северен плаж на слънчев бряг имат син флаг ! Защо ли ???
отговор Сигнализирай
29
спока
преди 8 години
Харесвам 29 Не харесвам 1
точно за слънчев бряг не ми говори. Последните две години не само че миришеше в ресторанта на прокиснало, ами направо ни сервираха развалена храна. Единия път като казах на момчето, което зарежда само помириса тавата и му се пригади. После само се извиняваше. Плащахме по 75 лв. на човек на вечер.
отговор Сигнализирай
28
Глупости !
преди 8 години
Харесвам 15 Не харесвам 43
В някой долнопробен хотел в Ахтопол или Синеморец може да се е случило...и в любимия Китен но в Сл.Бряг илк Златни пясъци едва ли....А забравих, кой от вас може да си позволи да плати такива пари. Нали си е хубаво на Керамоти и Аспровалта.... Стига плюхте. Като ви харесва в Гърция стойте си там постоянно...
отговор Сигнализирай
Новини