IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Дай едно кило боб! От модерния!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

13
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
"Новият" боб първо ти изпява една песен, после се усмихва, озъбва се и тогава вече може да го слагаш на печката. Баси ГМО- то!
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Поредния ГМО ***......
отговор Сигнализирай
11
Учени
преди 10 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
С помощта на действия и бездействия на учените климатът се променя, те не полагат усилия това да спре, а се правят измислени храни.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
Едно място остана и дано хората там си запазят семената,за да ям хубав истински боб и това е Смилян!Пазете си семе хора и си садете истински хубав Български боб!Бобения туризъм тепърва ще се развива!
отговор Сигнализирай
9
Gem
преди 10 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Хич им нямам вяра на тези "учени". Само се чудят как да се гаврят с храната, при положение, че в развитите страни се изхвърлят тонове прясна (не развалена) храна всеки ден. Нищо не е на изчезване, освен ако ние самите не го съсипем с алчността си. Абсолютно грешни подходи, и на "простолюдието" се съобщават едни новини, а всъщност реалността е различна. На всичкото отгоре боба е много слаб източник на протеин, основно съдържа въглехидрати, така че и това не са налучкали.
отговор Сигнализирай
8
iagodi s smetana
преди 10 години
Харесвам 4 Не харесвам 3
i v koi bg magazin ima bg fasul - praktiker li, m. bricolage li, carrefour li, penny li, baumax li, fantastiko li, pikadili li, metro li?!
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
от 9 Обърхах се...за 2 киловата ти е готов боба ако ври на печка консумираща 2KW. Тоест за 40 стотинки хабиш ток за боба с тенджера под налягане.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
do 5 Ще ти дам един хитър съвет- след като му изхвърлиш втората жълта вода на боба - то става за някъде 25- 20 минути на силен огън в обикновена тенджера го сипваш в минерална вода в тенджера под налягане.Естествено преди това трябва да стои в студена вода поне 12 часа за да набъбне до предел.След като му сложиш червения пипер, чубрицата и солта го затваряш с тази тенджерата под налягане- боба ти е готов след 40 минути в нея. Като сложим и 20-тте минути в обикновена за 4 киловата ти е готов.80ст
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
от 7 След това може би 4-5 месеца не исках да подушвам ориз и боб. Вярвайте ми даже при мисълта за ориз и боб и ми се гадеше.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Пълна загуба на време. Човек колко пъти боб ще яде в седмицата? За бедните дето гладуват разбирам, ама ти само на боб ли ще я караш, българино? Че ти след 3-4 -я ден няма да искаш половин година после да ядеш боб. Толкова ще ти втръсне и ще ти се пренасити тялото. А пренасищането трае някой път с месеци. Та, като ви се дояде боб, направете си едно кило боб за семейството на яхния един път в седмицата за едно ядене.Аз един път бях останал без грам пари и само боб и ориз ядох 2 седмици. Трагедия
отговор Сигнализирай
Новини