IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Ядем по 3,5 кг шоколад на година, в Европа ядат по 10


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

35
латъл
преди 6 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
всеки шоколад със соев лецитин е ***. всъщност само суровият шоколад е истински. какао печено над 45 градуса е безполезно
отговор Сигнализирай
34
Ти да видиш
преди 6 години
Харесвам 6 Не харесвам 6
Само човек с празна камбанария би мушкал шоколадец!Има къде по-вкусни неща,като печена сланина с топъл леП!
отговор Сигнализирай
33
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 13 Не харесвам 2
Яденето на много шоколад е една от причините на западняците дирниците им да чегъртат тротоара, когато пресичат улицата. Не им завиждайте на плюскането!Познавам много богат човек, който не дава на детето си шоколад, бонбони, сладкиши, газирани. Може да купи тонове, но на трапезата им - само проста и натурална храна!Шоколад може да ядем, но само черен, над 70% какао-маса и по парченце на два-три дни! Назад към природата!
отговор Сигнализирай
32
Математика
преди 6 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
25 тона си е един тир :D и това за цяла година за цялата страна... :D За 12 часа ако е, може и да е вярно.
отговор Сигнализирай
31
ФАКТ!!!
преди 6 години
Харесвам 5 Не харесвам 4
Полезната съставка в шоколада е какото-силен антиоксидант.Шоколада е измислен заради какаото за да е по- лесно за прием,а европейско разследване наскоро доказа ,че в шоколадите в България и други "втора категория" европейци какаото вътре е с пъти по- малко от шоколада за "пътва категория" европрйци-ФАКТ!!!В знак за това разделение в европейското "семейтво" по доходи и по качество на храна няма да гласувам за евро-парламент!
отговор Сигнализирай
30
Любимец
преди 6 години
Харесвам 8 Не харесвам 3
Яжте си шоколада и други химии с консерванти и кво ли не вътре.Аз си ям прасна баклавичка с шам фъстък и една шепа лешник и леля ви събужда целия вход от кеф през ноща...
отговор Сигнализирай
29
Коджакафалията
преди 6 години
Харесвам 15 Не харесвам 0
Едно време от две парченца се натопорчвах, сеги ям два шоколада и нищо...Развалиха го тоя шоколад..
отговор Сигнализирай
28
Мътно зелен
преди 6 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
За светло зелените хорашоколада е по евтин и с над 30% какао,за по-*** е по скъп и с палмово масло и 5% какао.....Добре ,че не го ядем много ....
отговор Сигнализирай
27
чичоГошо
преди 6 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
В Европа карат масово по 30хил. км. на година. В БГ 10-12 е ок .Сметката е за шоколада е точна.
отговор Сигнализирай
26
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
В България истинските шоколади почват от 3лв нагоре. Всичко друго са имитации при който над 60% от масата на продукта е растителна мазнина, захар, соя и разни други химии и ароматизатори и оцветители.Истинския шоколад е тъмен, отчупва се твърдо и като го лапнеш не се топи веднага както е при фалшификатите.
отговор Сигнализирай
Новини