Тайнствена женска банда изнасилва мъже в Зимбабве

Според полицията нападенията имат ритуално-мистичен характер
8 окт 2010 07:00,
260
Тайнствена женска банда изнасилва мъже в Зимбабве
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Няколко мъже в Зимбабве са станали жертва на изнасилване от тайнствена женска банда насилнички, съобщи allAfrica.com.

Изнасилвачките докарвали жертвите си до безпомощно състояние, след което ги заставяли да правят групов секс.
До момента са пострадали петима мъже.

Последната жертва бил 25-годишен мъж. Младежът чакал на спирка, когато към него в бял микробус се приближили сексуалните разбойнички и му предложили да го закарат.

След като се качил, мъжът бил упоен. Когато се събудил, бил гол и в безпомощно състояние, а похитителките му го изнасилвали една след друга.

След като потушили страстите си и взели от него 308 долара и мобилния му телефон, жените го захвърлили в безлюдно място.

След като дошъл на себе си, пострадалият се оплакал в полицията.

Според полицията нападенията имат ритуално-мистичен характер.

При предните оплаквания обстоятелствата са сходни, но броят жени бил различен и инцидентите ставали в различни райони на страната.

Първото подобно престъпление било извършено в края на 2009 г.

Тогава три жени похитили 18-годишно момче. На младежа му "провървяло" според някои, тъй като в самото изнасилване участвала само една жена.

През февруари т.г. четири жени нападнали 25-годишен мъж и с пистолет, опрян в главата му, го накарали да прави секс с тях.

През септември станали цели три изнасилвания.

В наказателния кодекс на Зимбабве под съдебна отговорност попадат само мъжете насилници. В конкретния случай, ако бъдат заловени, жените ще бъдат обвинени в хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още по темата: изнасилванекодекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
5
 
14
 
! Отговори
Женка преди 13 години
Лелееее, вдигнахте ми настроението за цяла седмица с готините си свежарски коментари, с развихрена рано сутрин фантазия!! БЪЛГАРСКИЯ МЪЖ RULESSS!!! ЕЙ, НОМЕР 1 СТЕ, ДА ЗНАЕТЕ :) Нищо не ви плаши вас :))) Продължавайте в същия дух!
74
2
 
18
 
! Отговори
ТВ преди 13 години
Но както се казваше в един виц едно време: "Стига сте се смели! Вие не знаете как боли!"
73
3
 
47
 
! Отговори
Заинтересован преди 13 години
Таа секта нема ли клон у БГ-то?
72
1
 
14
 
! Отговори
до 77 преди 13 години
Напиши си адреса да събереме бандата!
71
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз искам...
70
1
 
5
 
! Отговори
ТВ преди 13 години
...т.е., не открих оригиналната новина на сайта. Ух!
69
3
 
12
 
! Отговори
ТВ преди 13 години
Помооооощ! Ей с такива новини трябва да започва всеки нов ден. Сега ще се смея до довечера поне. Не разбрах коя информационна агенция е първоизточника...
68
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе чак па толкова да закъсат ,че да изнасилват не ми се вярва.Кой знае коя секта или шаман някой ги е надъхал и действат по религиозни причини явно щом е ритуал.Добре,че после не са ги сварили в някой казан и не са ги изяли.
67
3
 
20
 
! Отговори
др Хаус преди 13 години
До: аз (коментар 65)P.S.: В заключение мога да кажа, че изнасилването си е изнасилване. И да изпиташ удоволствие, за което нямаш гаранция че ще стане, пак си е изнасилване. Откъде да знаеш че нямат СПИН, или каквато и да е друга венерическа болест? Може да ти е било хубаво, ама после пак ще бягаш при доктора за изследвания нали?
66
1
 
10
 
! Отговори
57 преди 13 години
ZIMBVABVE DA NI IZPRATI 20/30 MOMICETA ZA DA IZNASILYAT NASITE IZNASILVACI.
65
2
 
15
 
! Отговори
др Хаус преди 13 години
Да, в Зимбабве може да нямат достъп до такива съоръжения, не знам.Но говорим за изнасилването по принцип. Доколкото съм запознат, най-често при изнасилване жертвата няма късмет да попадне на полов атлет красавец ухаещ на афтършейв или на манекенка като Наоми Кембъл, а на миришещ на пот и чесън пиян *** или - както правилно предположиха двеста килограмови чернокожи женища.Има обаче действителни случаи в които при изнасилване жертвата всъщност изпитва удоволствие, макар да е рядко срещано.
64
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези жени са полудели.Какви ритуали какво чудо е това?Чист садизъм си е.Има болни хора явно.Щото една жена колкото и да я сърби и сама може да си намери начин.Но това с ритуалите е направо ужасно.Те така могат и да убият някой щото било ритуал.Накъде отива този свят?
63
5
 
3
 
! Отговори
аз преди 13 години
Нито съм жена, нито ***. Може пък този човек да има морал, не помисли ли за това?
62
6
 
20
 
! Отговори
ВЪЛЧО преди 13 години
А БЕ ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ - ДА ТЕ ОТВЛЕКЪТ И ДА ТИ СТАНЕ
61
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Но никъде не пише какъв секс са правили.Може да са им завирали изкуствен силиконов и на тях също,така че ако са ги е.али в д..то си е чисто изнасилване .
60
4
 
13
 
! Отговори
nixi преди 13 години
До всички с *** - ако е искате да ви изнасилят, решението е просто - НЕ ГО ВДИГАЙТЕ :D
59
2
 
4
 
! Отговори
аз преди 13 години
Хм, а ти мислиш ли, че мъжът не изпитва никакво удоволствие при тези обстоятелства? Защото ако изпитва, пак казвам, не става дума за изнасилване. А и се съмнявам, че ония в Зимбабве са използвали такива приспособления!
58
2
 
2
 
! Отговори
Бичкия преди 13 години
Пък и след описаните от теб процедури, ако човека го тресне и паралича на същото място, ще има многогодишен кеф за бруталните изнасилвачки. :)))
57
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти си жена или гей 100%всеки нормален мъж , като види голо тяло и волята би му се променила!!!вече друг е въпроса ако са много грозни и много дебели
56
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти май падаш от Марс.То си пише ама като не четеш...Упояват ги и явно им вкарват виагра или нещо подобно.В резултат си седят възбудени и ако ги вържат си ги яхат докато не мине действието на опиата.Дори има препарати за забавяне на еякулацията и ерекцията може да е болезнена.