Секс в метрото скандализира Виена

Любителски записи на горещата сцена се превърнаха в морален казус
Обновена: 11 дек 2010 04:29 | 11 дек 2010 00:33,
123
Секс в метрото скандализира Виена
Кадър от горещата сцена. Авторът на снимката е неизвестен пътник в метрото

Сексуален акт във виенското метро се превърна в сензация в интернет, съобщава Austrian independent.

Любителски записи показват как младеж със смъкнати панталони изживява горещи мигове с партньорката си, която е предпочела да се отдаде на страстта, стоейки на седалките в метрото.

Няколко пътници са запечатали странната сцена с камерите на мобилните си телефони.

В клипчетата, попаднали в интернет, се чуват одобрителни възгласи от страна на „операторите“.

Споделянето в мрежата на скандалните кадри се превърна в морален казус за обществеността в Австрия.

Говорителят на виенското метро заяви, че видеото не е много естетично, но само полицията може да вземе решение дали ще има разследване по случая. Досега нито един от пътниците в "горещия момент" не е подал оплакване.

Невъзможно е да избегнем подобни инциденти, коментират от управата на виенското метро. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още по темата: Виена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
18
 
! Отговори
sss преди 13 години
дайте линк бе.....стига сте го крили :D :D :D
58
2
 
17
 
! Отговори
ЛЛ преди 13 години
Сложих ти плюс , нито аз съм човека , който ще им каже на австрийците , нито ти , никъде не съм споменал подобно нещо , а личните ти преживявания изчкай първо да поискам да ги узная , пък тогава ми се дърпай като игрива мадама. :)
57
3
 
16
 
! Отговори
:))) преди 13 години
Така ми се скара, че все едно съм аз от пика :) Излез от това ти в което си влезнал не си ти, този, който да ме поучаваш....Докато ми говориш, така.... не можеш да ми вмениш чувството, за вина.... В пика в който се опитваш да ме вкараш.... НЕ и в този филм....! :) Дерзай!
56
2
 
19
 
! Отговори
haha преди 13 години
Или са се запознали преди един час "тези двама влюбени", понеже са били пияни и дрогирани, изплющяли се са напосоки и са си заминали. В други статии за случката пише, че след като са слезли от метрото, са тръгнали в различни посоки. Явно изобщо не са осъзнавали какво правят. Това сигурно е модерната дефиниция за любов ( :
55
3
 
25
 
! Отговори
:) преди 13 години
Баси якия ПР на виенското метро, познайте сега дали всички туристи няма да искат да се качат с надежда и те да запечатат нещо на телефоните си :)))))
54
2
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Европийските ценности хахахах!
53
3
 
18
 
! Отговори
:))) преди 13 години
Не считам, че моите лични преживявания, трябва да бъдат споделени с теб. Не си ти, този, който......Не съм аз човека, който може да съди, тези двама влюбени...! :)
52
4
 
16
 
! Отговори
Louis Logic преди 13 години
Аз ти отговорих , защо се интересуваш от нещо толкова незначително като в кой век се намираме излез навън и се шибай по улиците , само гледай да не попаднеш на нормални хора , а за едно време никой не ти говори , секса е физиологичен и нормален , доставящ удоволствие , а може да бъде и полезен , практикувай го вкъщи , както правя аз , така няма риск да подразниш някого и да си изядеш боя , затова ,че си любовна натура :)
51
3
 
18
 
! Отговори
:))) преди 13 години
Не искам да знам за теб, само попитах в кой век живееш!? Нещо ме бъркаш с "Коко" папагала.....Да, има ценни неща и не само едно време и сега ги има, но на нещо физиологично и нормално не виждам, защо му отдаваш, такова значение, дори получаваш "раздразнение". Прави любов и ти! :)
50
3
 
17
 
! Отговори
LL преди 13 години
:)) е ? Живея в 21 век , едно време в което има много по ценни неща от това да чукаш някоя в метрото , какво общо има века с тоя клип ? Или папагалстваш , "ти в кой век живееш?" Какво знаеш ти за мене ?
49
3
 
18
 
! Отговори
Louis Logic преди 13 години
С риск да ти дотегна , забелязах в последния момент , че наричаш това животинско клатене на обществено място с качулка на главата и набързо свалени *** , върху седалка, на която сядат какви ли не *** ЛЮБОВ ? Не знам с какви хора ценители на "любовта" и "страста" , за които ми говориш общуваш или какви са личните преживявания ама на това му викат ....*** като животните :]
48
2
 
17
 
! Отговори
:))) преди 13 години
Ти какво нещо много си неглиже в кой век живееш!? В ауулата шумолят листа и се чува буботене от гласовете на студенти, премесени женски и мъжки..... Лектора говори, за опаковката, че, важна част, за продажбата на даден продукт....в същия момент, из ауулата се разнася дълбоки въздишки от към последните банки.... И, какво се вижда как студентка с леки плавни движения, повдигнала леко, късата си пола, седнала почти незабелязано, върху своя колега и извършват, внушителен полов акт. Е.....?! :)
47
1
 
20
 
! Отговори
Louis Logic преди 13 години
Наричам ги консуматори защото СА консуматори , ако си бил на запад знаеш как се живее там , още ги наричам консуматори и зомбита, защото можеш да колиш два часа човек пред тях и пак ще се оглеждат тъпо и ще снимат с телефоните. Аз не им казвам какво да правят , дори не ги познавам :) , аз изразявам собствено мнение , а пък ти си стой на лекьосани седалки в градския транспорт. Раздразнение е думата, която търсиш , злоба е много силна дума =)
46
3
 
17
 
! Отговори
haha преди 13 години
Животни.
45
4
 
19
 
! Отговори
:))) преди 13 години
До тук добре, само не мога да разбера, защо бъркаш понятието "консуматори" с любов и страст. И, каква е тази злоба неистова, която от вътре те кара да крещиш, " ***, не бъди фешън, поне в БГ метро!" Тези хора може да са мъж и жена и не си ,този, който определя, къде той ще си хвърли семенната течност и, къде тя ще си отвори краката! А, ти.....Дерзай! :)
44
2
 
16
 
! Отговори
Lora преди 13 години
Да, невъзможно е!! ахахахххаха
43
3
 
16
 
! Отговори
екс преди 13 години
Голяма работа! Тоя пък - Louis Logic голям извод дръпна! Те всички австрийци само в метрото го правят!
42
1
 
34
 
! Отговори
слави преди 13 години
ЗА МЕРАК И ЗА ДРИСЪК ВРЕМЕ И МЯСТО НЯМА КЪДЕТО ТЕ СВАРИ
41
4
 
20
 
! Отговори
H8C0RE преди 13 години
Баба Ванга беше предсказала, че хората ще почнат да се плющят като животни по улиците.
40
3
 
16
 
! Отговори
Milen преди 13 години
mnogozle/video8383_seks-v-metroto.htmlТова е линк към клипа. Не е измама, нито реклама, нито вирус.