Това са зодиите, които най-рядко изневеряват...

Всички искахме да избегнем болката и разбитото сърце
23 ное 2017 20:30, Анна Дантева
11
Това са зодиите, които най-рядко изневеряват...
Снимка: pexels.com

Всички искахме да избегнем болката и разбитото сърце в нашия живот. Всъщност, избягването на болката и търсенето на удоволствие често могат да бъдат единствените неща, които ни мотивират в живота. Страхуваме се да загубим това, което имаме, или, че няма да имаме онова, което искаме. В резултатът може да се затрудни започването на нова връзка.

Затова искаме да намерим човек, за когото е най-малко вероятно да ни измами. И макар че никога не може да има каквато и да е гаранция за това, според астрологията тези три зодиакални знаци са склонни да изневерят в най-малка степен.

Телец

Телците са фокусирани и целенасочени. Когато родените под този знак искат нещо, те го преследват, без да ги интересува колко време е необходимо, за да го получат. Това включва и успешна връзка.

Те знаят какво е необходимо, за да направят нещо да заработи, и не се страхуват от предизвикателствата, които могат да се появят по пътя им.

Но това, което няма да приемат, е партньор, който не цели лоялността им, като се забъркват с някой друг.

Вижте кои са останалите зодии, които не обичат изневярата в Tialoto.bg


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
0
 
! Отговори
До МайМуната преди 11 месеца
Откъде да се познаваме?
Само тук си разменяме понякога майтапчийски реплики.
8
2
 
7
 
! Отговори
жеко преди 11 месеца
всички са плющят независимо от астрологичните, метеорологичните или брачните условия, човек му трябва да апне, да епне и да полегне туй ши му остане в живота шава ева, казах!
7
2
 
3
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 11 месеца
До До 2

Познаваме ли се, или се опознаваме?!
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До дедо Ташунко

Да не би служебното й задължение да е било свързано със снабдяването и тя нарочно да е сложила такъв двусмислен надпис, за да си направи майтап?
5
2
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 11 месеца
МаМунчо, ти да не би да си зодия "Телец"?
4
2
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 11 месеца
Затова са "телета", защото не изневеряват.... Пълни глупости се пишат за зодиите. Всичко е индивидуално. Една колежка, зодия телец, преди 4 десетилетив бе закачила надпис над работното си място - "Давам на всеки мъж, който си поиска..."
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Какво ви става бе хора?В този сайт напоследък само за изневери се пише.
2
3
 
4
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 11 месеца
Занимавайте се още с Телето, и се радвайте че то не се занимава с вас!
1
1
 
7
 
! Отговори
Ха ха ха ха преди 11 месеца
Бях дете и не разбирах защо възрастните край мен шепнешком си разказват за някаква персона по комбинезон, която тичала из къщата и викала "Оле, оле, оле!" (съкратено от "олеле", да не помислите, че се е правила на тореадор!).
И докато тичала така по комбинезон, викайки "Оле, оле, оле!", всъщност бягала от разярената леля М.(няма да напиша името). След години разбрах, че тази лелка се върнала от работа по-рано и заварила мъжа си с жената на техен приятел. Чичката-изневерител беше "Телец"!