Британи Уилямс – двойничката на Бионсе

Приликата между двете е нереална, но пък е факт
27 дек 2017 19:15, Eкип на Teenproblem
2
Британи Уилямс – двойничката на Бионсе
Снимка: Instagram

Британи Уилямс е жената, на която доста други ще завидят. Детройтската красавица може да се похвали с удивителната си прилика не с кого да е, а именно с поп кралицата Бионсе.
 
Бритни има над 50 хиляди последователи в Instagram, като всички с нетърпение очакват да видят всяка нова снимка на младата двойничка.
 
Уилямс споделя, че понякога й се случва да бъде сбъркана с Бионсе и преследвана за снимка.
 
"Една група жени веднъж ме преследваха с колата си и започнаха да пеят "Single Ladies', изпреварвайки колата на приятеля ми и принуждавайки ни да свалим прозорците, за да ме снимат".
 
"Повечето хора, като цяло, са приятелски настроени и просто искат снимка, някои казват, че приличам на по-млада версия на Бионсе", казва Бритни.
 
Приликите с музикалната дива наистина са много. Двойничката на Бионсе признава, че преди сравненията са я притеснявали, но сега ги приема като комплимент.

За Хелоуин тази година, Бритни напълно се трансформира в Бионсе, пресъздавайки визията на поп певицата от музикалния клип на "Love On Top".
 
"Тя пее, танцува, пише, а и аз съм надарена по същия начин. И двете сме силни, доминиращи жени, безстрашни и вярващи".
 
"Благословени сме с жена като Бионсе – смирена, лоялна, талантлива и трудолюбива. В нашето време това е рядкост, тя е пример за онова, което мъжете трябва да търсят и което жените трябва да станат", споделя Бритни Уилямс.
 
Разгледайте снимките на младата двойничка на Бионсе в галерията на TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Бионсезвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Garibaldi преди 6 години
В Сащ клонирането е практика от десетилия, но само просветлените кръгове го знаят.Обикновенните граждани дори и не подозират.А и те просто не биха повярвали, че е практика, и точно това дава спокойствието на елита да го прави.Кой ще повярва така или иначе, когато си програмиран да слушаш и подсъзнателно вярваш единствено на "официалните" медии.