Кои са най-големите лигльовци в зодиака?

Топ 3 на зодиите, които са много лигави
29 дек 2017 22:00, Eкип на Teenproblem
14
Кои са най-големите лигльовци в зодиака?
Снимка: Instagram

Зодиите, които обичат да се лигавят и да настояват на своето, независимо какво е то, са такива не само в детските си години, но и като възрастни хора.
 
Някои хора искат винаги да им се угажда и всички да се съобразяват с техните настроения и желания постоянно, като често пренебрегват чуждите нужди в името на своите.
 
Те са в състояние да изпаднат в истерия, да реват, да викат и да се тръшкат дори за най-дребното нещо, което не е по вкуса им, а след това се сърдят и мрънкат в продължение на дни.
 
За тях никога нищо не е без значение и имат мнение, на което държат, дори въпроса да не е от съществена важност за тях.
 
Ето и кои са най-лигавите представители на зодиака:

Риби

 
Рибите са в състояние да подлудят околните с безкрайното си мрънкане. Те превръщат всяка дреболия в истинска драма, защото не е станало точно както те искат.
 
Мисълта какво искат другите рядко минава през главата им и те се впускат в преследване на капризите си и задоволяване на всяко щение.
 
Освен всичко, Рибите имат нужда да се представят като жертва (макар че всъщност рядко изпадат в подобно положение). Те държат другите постоянно да им съчувстват и да ги съжаляват, за да им бъде угаждано денонощно.

Останалите зодии от топ 3 на най-лигавите - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
11 и 12 има верни наблюдения.В семейството ни дълго време имаше жена-"Близнак" - Бог да я прости, не е вече сред нас. 100% отговаря на описанието, дадено в 11 и 12.Сред близките ми приятели има един симпатяга-хубавец-бохем-любовчия и Алфа мъжкар, който наистина на никого няма да навреди умишлено. Ако го стори без да иска, после се старае някак да обезщети пострадалия. Но неколкократно е ступвал "бабаити", които се опитват да демонстрират уж-мъжкарство, като издевателстват над беззащитни.
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 12Не пропускай да си взимаш хапчетата, не си интересен.
11
7
 
8
 
! Отговори
Ха Ха Близнак преди 6 години
Това е единствената зодия, която незнайно как и откъде има пари. Дори без да работи, но това не значи, че Близнака е щастлив, ако има пари. Просто целите на тази зодия са много по духовни. Ако живеете до съсед близнак - милионер, дори може и да не разберете, че бъка от пари, ще го видите със скъсани обувки, носещ щастливо ухилен колекционерско издание на книга.В главата на тези хора е-как да създадат един по-красив и добър свят.
10
9
 
6
 
! Отговори
Ха, ха Близнак преди 6 години
Еми вярно е, но НИКОГА - близнак няма да навреди съзнателно. Това е единствената зодия, в която няма грам, ама грам злоба. Приемеш ли Близнака като едно непораснало дете, което обаче може да напише великолепна симфония, или да създаде ново учение е лесно. лесно се живее с Близнак, винаги готови да помогнат, изключително забавни и весели хора, те не вярват, че злото съществува, и от това си патят. Изпитват вродено отвращение към парите, и особено от примитивния начин за печеленето им.
9
2
 
11
 
! Отговори
Смешно ми е! преди 6 години
Ама вие верно ли вярвате на зодии, бе? Много сте се впрегнали! Това са teenproblems!
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
няма и една свястна зодия от Всичките! познайте защо?!
7
6
 
2
 
! Отговори
6 преди 6 години
Продълж. - Иска най - доброто, но и дава много. Обаче не се лигaви! Лъвовете са по рождение артистични натури и това не бива да се бърка с лигавене или предвзетост.
6
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като прочетох заглавието, първото което ми мина през ума беше Риби! И така се оказа. :) Не само се лигaви, но все се оплакват, все другите им виновни, а на моменти са направо непоносими. Приличат на герои от латиноамерикански сериал. А и са доста големи егоисти и много обичат да се ХВАЛЯТ САМИ, на думи са способни на всичко, но резултатите им направо са плачевни. Все пак съм срещала, в интерес на истината, някои доста добри и коректни хора Риби, но зависи много от възпитанието което са получили като малки. Лъвът - наистина какво да направи като си носи короната по рождение? Иска най - до
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 4Кой какво да върти, бе?!
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
само не връти
3
13
 
11
 
! Отговори
Отличителни качества преди 6 години
на мъжа "Риби": - инфантилен,- мързелив,- егоизмът му не е малък, но е от типа "разглезено дете, което вечно иска да го дундуркат, дори когато вече е станал мъж в зряла възраст",- понякога наистина се държи като лигльо,- не е злобен по душа, но когато става въпрос за неговото удобство или да си направи дори и най-дребния кеф, ще предприеме действия, с които може да ощети или нарани хора, от които е получавал само добрини. После продължава да чака от тях добрини и недоумява, че са се обидили
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сред колежките имаме една "Лъвица" - мързелива, но вечно искаща да е в центъра на вниманието, да получава винаги най-доброто (най-леки задачи, възможно най-високо заплащане, да бъде похвалена дори тогава,когато се е представила възможно най-зле, да й обърне внимание най-престижният мъж, да има най-хубавите и скъпи вещи). Когато сбъдне някое от тези желания, веднага след това заявява, че не е чак толкова хубаво това,което е получила и пак мрънка.За такива народът е казал:"Пи_кай, та се огледай!"
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Близнаците са недостижими в прецакването