Пътуване според зодията: Най-страхотното място

Къде ще се чувствате най-добре според зодиакалния знак?
17 фев 2018 10:22,
5
Пътуване според зодията: Най-страхотното място
Снимка: Instagram

Ако вече мечтаете за лятна почивка, определено трябва да видите какво предлагат звездите за най-подходяща дестинация това лясто. Всеки зодиакален знак е уникален и има свое виждане за това къде е най-готиното място за релакс. Вижте къде да планирате пътуването си според зодията:

Овен
 
Мауи, Хаваи - Най-доброто място за Овена, който има душа на приключенец. Огненият знак обича физическите предизвикателства и всеки вид спорт, затова грабвайте сърфа и скачайте в търсене на най-голямата вълна! Там има много спиращи дъха гледки и водопади, които определено няма да попуснете да видите.
 
Телец
 
Барселона, Испания - Нека вашата романтична страна да процъфти в един от най-красивите градове на изкуството! Барселона е вторият по големина град в Испания и ще се погрижи за всички класни преживявания, които обичате. Пазаруване, вкусни храни и невероятна архитектура и култура ще направят това най-добрата ваканция за целия ви живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
6
 
! Отговори
Хахаха преди 6 години
Барселона, Испания?!? Миналото лято един познат от застрахователно дружество бе "награден" с ексурзия в Барселона. Като се върна бе отвратен, макар да не е някакъв глезльо. Бил в добър хотел, но мръсен квартал, морски деликатеси ял един път, после за по-здравословно минал на сандвичи и пр. Алкохолните напитки под всякак критика - той е от винарски край Пазарджишко. Какво вино сме пили с него, не е за разправяне!
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И въобще защо се опитвате да копирате статии от Teenproblem.net , които дори и нямат завършек. Или имаме само 6 месеца в годината и съответно 6 зодии? Или само запълвате мчстото във вестника.??? Нямате какво да пишете !!!!
2
6
 
8
 
! Отговори
Чукач преди 6 години
Най убичъм да пътешествам между две женски полукълба.....
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само искам да кажа, че независимо от зодията, от София до Сандански е някакво огромно предизвикателство да се пътува с обществен транспорт! Така че, всеки според възможностите си, а не според зодията да ходи къде си иска!