Зодиите, които не спестяват истината!

Колкото и да ви се иска да мълчат, ще чуете мнението им
30 мар 2018 17:30,
8
Зодиите, които не спестяват истината!
Снимка: Pixabay
 Някои зодии, като например Везните и Козирозите, са много внимателни в своите думи, защото знаят колко боли обидата. Те са толкова премерени в приказките, че понякога на другите им се иска да чуят поне веднъж истината.
 
Има и други обаче, които не умеят да съобразяват кое е удачно да се говори и често казват онова, което всички си мислят, но никой не изрича. Дали това е хубаво качество или не, решете вие - а сега нека видим трите зодиакални знака, които говорят каквото им падне:

1. Дева
 
За разлика от Стрелците, Девите коментират и обиждат съвсем нарочно. Те не спястяват критичните си забележки, защото съвършенството си струва всяка жертва.
 
Земният знак много обича да отбелязва онова, от което хората се срамуват и притесняват, тъй като е много наблюдателен, а освен това хич не му пука кой ще се обиди.
 
Девите могат да съсипят самочувствието на околните, защото никога не си мерят приказките колкото и да им се иска.
 
2. Водолей
 
Водолеите не могат да бъдат определени като особено чувствителни. Те изстрелват своите жестоки коментари и забележки без изобщо да съчувстват на пострадалите.
 
Дори виждайки последствията от своите думи, Водолеят не се трогва, а напротив - става още по-брутален и откровен.
 
След всички щуротии, които казва, Водолеят очаква другите да махнат с ръка и просто да забравят - точно както прави той самия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Петя преди 6 години
Истина.Дева съм и винаги казвам истината право в очите.Не ме интересува кой как го приема.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде, айде! Казването на истината започва от истината за себе си и минава през истината в обществен план. Прочутата фраза " Снишаване!" е от видната дева Тодор Живков. Някой да си спомня каквато и да е истина, казана от Пирински, Лилов, как се казваше председателя на парламентарната група на БСП-то социолог от Ямбол май? Кеворк Кеворкян казва ли истината за семействата си ? Многословие, гневни нападки като димна завеса. Или подчертана дистанцираност .
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абсолютни неистини! брат ми е дева : кротък,мълчалив,никого няма да обиди....- добре,че не знаеш какво мисли и какви ги върши! аз съм козирог . нищо не спестявам на никого и винаги си патя - хората не обичат истината !
4
4
 
8
 
! Отговори
хайде преди 6 години
поредната статия за зодиите. няма край. очаквам статия коя зодия пърди по ***
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мисля да спестявам нищо.Пиян инструктор с шевката посред бял ден но такава ни държавата такива ни и хората такова и поколението.Тия хора пият и карат това дава пример на деца е данс де сте питам такива като тоя ли да ме командват докога стига срамота павлик са и това са големи бизнесмени жалки сте до един
2
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За девите е точно обратното
1
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, водолеите са егости, меркантилни и безскрупулни.