Топ 5 лъжи на мъжете, които кръшкат

Вижте какво казват най-често, за да се оправдаят
11 май 2018 22:44, Криси Табачка
63
Топ 5 лъжи на мъжете, които кръшкат
Снимка: Pixabay

Някога случвало ли ви се е да бъдете с нечестен партньор? Е, знаете, че изневярата обикновено върви ръка за ръка с многобройни извинения и често дори нападки, породени от чувство на вина.

 
Факт е, че често се случва изневеряващият мъж да внуши чувство на вина на своята половинка, само и само за да се защити от евентуална конфронтация.
 
Представяме ви най-честите лъжи, които мъжете изричат, когато изневеряват на своите половинки.
 
1. Тя е тази, която се интересува от мен
 
Когато забележите гаджето си да пише на друга или да обръща специално внимание на жена, определено имате основание да попитате какво се случва. Когато ги хванете „в крачка“, те бързат да се защитят. Подобна реплика обикновено се опитва да внуши чувството, че друг човек има интерес, но не и той самият. Особено ако се опита да обясни, че просто отговаря от любезност.
 
2. Ти беше заета
 
Това е едно от най-честите оправдания, които изневеряващите мъже използват, особено когато разберете, че е излезнал с момиче. Оправданието, че всички са били заети и единствено друго момиче е било свободно, пък много му се излизало... не звучат много реални.
 
3. Внушаваш си!
 
Това е едно от най-честите оправдания, които мъжете използват, за да прехвърлят вина на своите приятелки. „Тя е просто приятелка“ често се оказва нещо повече, затова имайте едно наум, когато чуете подобна реплика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: мъжеизневери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти представяш ли си той, колко жени е имал докато е бил с нея? И то жени от порното. Тя си му е била икономика и майка на децата му, но е искал порно. Порното му е било в кръвта. Нямало е да се стигне до развод, но нещо явно събитията са били не според очакванията и на двамата. Нещата са излезнали извън рамката на тяхните взаимоотношения. Причини има, явно са много.
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
26, а ти какви идеи имаш при изневяра :) Мани другото, ами оная седяла на стълбите и слушала целия сеанс... После го разправяше пред моя адвокат! Скии колко и е акъла :)
23
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 23Ти си ***!Надявам се един ден децата ти да разберат, какъв *** си всъщност. Или да се намери някоя жена да има каже!!! Ако си мой баща бита карта си аут! Тази жена ти е отгледала децата сън не е спала за тях, а ти с к, ***. И усещам доволната ти физиономия от този акт! Защо си "измива ръцете" с жена ти и нейната изневяра, като ти очевидно си к.урваар.Десет жени да имаш с десетте ще се разведеш, защото ти си чепатия.
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аве Самуиле, има една приказка, че кyчka научи ли се да яде ***, оправяне нема, ама може па да има изключения... Знае ли човек.
21
6
 
1
 
! Отговори
Самуил Донев преди 5 години
Като започна с детайлите главата на студена вода съм си държал в лед. Да не откача. Целувал я страстно по цялото тяло три часова любов. Правили са какво ли не. Исках да скоча с "бънджи" Събрах се, осъзнах се че е минало свършено. Хубавото е че не поддържа връзка с него по никакъв повод. И освен да забравим за случилото се друго не ни остава. Било.., какво било това е. Сега сме си заедно другото са подробности от шарени живот.
20
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навремето първата ми жена ми изневери. Направих се че и прощавам. След седмица се прибрах към полунощ с едно момиче и я дигнах мойта да ни прави кафе. Като и казах да ни донесе захар и нещо за пиене, тая се разрева. Започнахме с момичето да се натискаме, а тая почна да вика! Избутах я на стълбите и заключих. Правихме невероятен ceх! Е после се разведохме разбира се...
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ti Kato moita prqtelka tq kato si haresa drug maj I stariq maj go prashta c komandirovka za dalgo.
18
8
 
2
 
! Отговори
Самуил Донев преди 5 години
Родила ми е три деца.При нея е забежка. Нали се буди до мен. Другото не ме интересува. С мен е, това ми е важно. Още си държа на нея факт. Не искам си разваля кефа с нея.
17
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато си харесам нова, изритвам старата. ТОва е хубавото, да имаш пари. Не могат те барнат :)
16
7
 
5
 
! Отговори
Самуил Донев преди 5 години
и да ме погълне от при знанията и. Бях повече от шок. Тя е била лудо влюбена в друг мъж и през цялото време е живяла с мен. И аз глупав не съм усетил,разбрал усъмнил в нито едно нейно действие, спрямо мен. Никога не закъснваше от работа, никога не си променяш срещите с мен, никога не бе в различно време от мен в отпуск!Децата, къщата всичко, както си му е реда. И аз не разбрах, че шест години и три месеца е обичала друг мъж. Жените са уникални в това си начинание по свое му. Обичам я. Простих и
15
0
 
9
 
! Отговори
Спатия преди 5 години
Каквото повикало, такова се обадило. Къде е драмата?
14
4
 
1
 
! Отговори
Самуил Донев преди 5 години
и да ме погълне от при знанията и. Бях повече от шок. Тя е била лудо влюбена в друг мъж и през цялото време е живяла с мен. И аз глупава не съм усетил.. разбрал усъмни в нито едно нейно действие, спрямо мен. Никога не залъснваше от работа, никога не си променяш срещите с мен никога не бе в различно време от мен в отпускДецата, къщата всичко, както си му е реда. И аз не разбрах, че шест години и три месеца е обичала друг мъж. Жените са уникални в това си начинание по свое му! За това я обичам.
13
3
 
7
 
! Отговори
Самуил Донев преди 5 години
Вярно е! Приятелката ми един ден не зная какво и беше станало. Беше пила хапче на истината или беше с много висока температура изпаднала в унес не ми стана много известно.., но бях покрусен от нейните 55 минутни словоизлеяния.Шест години и три месеца е правила луда любов, секс с друг мъж. И аз не съм разбрал! Разправя ми как го е целувала с желание и страст с любов, дори. Как той я обладавал страстно с обич, любов и желание за претежание да е негова.Исках в този миг земята да се отвори
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А жени как кръшкат не е истина, но са велики. Никога не можете да ги хванете.
11
2
 
8
 
! Отговори
Кръшкач преди 5 години
Винаги е добре да си в крак с новостите.Благодаря че ги споделихте.Ще мога да се доусъвършенствам ,така че да не бъда заловен!!!
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е твоя партньор и знае твърде много за теб не може да му се сърдиш, че реагира по различен начин всеки път в различна за него създала се ситуация. Да на пръв поглед не е това, което си мислиш. Въображението ти изпреварва мисълта. Вглъбена.., от страх да не ти изневери виждаш не съществуващи неща. Изневяра! Човешката мисъл, подсъзнанието и порочна та мисъл.., правят живота ад и в най- добрите семейства.
9
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чакай... чакай! Бързаш! Сега ти чули неговите аргументи? Защо? Как? Причина? Някъде във вашите взаимоотношения има нещо недоизказано премълчано. За нещата се говори, колкото и позорни да са те!Лъжа, добре, но не и скрити обстоятелства. Лъжата бива и благородна. Защото не иска да те нарани! Знае, че си първична"пали клечка". Знае, че ако стане заметресение и си гола ще изпаднеш в паник атака и вместо да се облечеш и да бягаш навън, ще си вземеш аквариума с риби гола и ще излезеш в паниката си.
8
4
 
12
 
! Отговори
Dimitrina преди 5 години
До Анонимен 6От къде е явно, че той има нужда от компромис? Компромис за какво? Прошка за какво? Ако един човек реши да лъже, да се крие, той не го прави без да иска. Това е негово решение и трябва да носи отговорност за последствията. Всичко, което е свързано с човешките чувства - твоите, и на другия, е отговорност. Няма как да замахнеш с ръка и да кажеш: Без да искам беше. Накараха ме! Това е наглост!А, ако си тръгнеш - не е бягство! Освобождаване е това. От наглеца. Заради достойнството ти.
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напротив! Послушай го! Разкаян, сломен.. не ти ли е мъчно за бога!? Сгрешил е хубаво! Но, прекаления Светец и богу не е драг!? И на чия икона трябва да се моли, ако беше толкова драг без пороци и грешки!!?? Живей и греши! От грешките се получи и предай нататък,своя житейски опит.
6
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо да си ходи? Не е решение. Бягаш.., сгъваш се в ъгъла с раздираща душа от плач. И какво!? Нека лъже!? Ще последва компромис. Явно той има нужда да му бъде простено. Иска прошка, прошка се дава само ако ти я поискат. Нека да му се прости!