"Мирър" за Ванга: Покушение над Путин, мистериозна болест за Тръмп!

Британското издание отделя внимание на прогнозите й за края на света
12 дек 2018 10:00,
175
"Мирър" за Ванга: Покушение над Путин, мистериозна болест за Тръмп!
Снимка: Wikipedia

Британското издание "Мирър" отделя внимание на предсказанията на петричката врачка Баба Ванга, които ще дастигнат света.

Според изданието тя е направила няколко плашещи прогноза – покушение срещу руския президент Владимир Путин, което ще бъде през идните 12 месеца.

Още по темата

Заплахата за него щяла да дойде от собствения му екип, но не е уточнила дали той ще умре при нападението.

Петричката врачка смята също, че президентът на САЩ Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, оставяйки го глух, а и с увреждания на мозъка. Тук обаче година не се споменава.

"Мирър" пише още, че до една година Европа ще бъде изправена пред невиждан икономически колапс.

Предполага се, че тя е предсказала Brexit, атентата на кулите близнаци, както и възхода на "Ислямска държава", допълват авторите на статията.

Малко преди да почине, пророчицата споделя, че през 2164 г. животните ще се превърнат в получовеци, а през 2288 г. пътуването във времето ще стане възможно.

Баба Ванга споделя, че 5079 ще бъде фаталната година за човечеството. Според нея мега цунами ще заличи части от Азия, а огромен метеорит ще падне в Русия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
19
 
! Отговори
:) преди 5 години
И "Мирър" започнаха да слагат неизречени думи в устата на баба Ванга.Интересно как нищо не е предсказала за британската кралска фамилия?
55
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой може ли да каже сбъднато предсказание на Ванга? Поне аз не знам такова ако някой знае моля да сподели.
54
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, оставяйки го глух, а и с увреждания на мозъка. Тук обаче година не се споменава."Тя, годината, ще да е вече минала, като гледам последиците са настъпили бая отдавна.
53
9
 
9
 
! Отговори
кгб преди 5 години
леле малиии путкофилите пощръкляха Патрона ще го сготвят Въйййй
52
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГoшуА бе за тебе няма ли гей сайтове, а си тръгнал да се присмиваш на починал човек.
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.....Това не е свръестествено има си доста логично обяснение....Обяснението се знае, то е подобно на това защо праисторическия човек е оставял мръвки на скалата, надявайки се да спре гръмотевиците. Но неговото невежество е оправдано, не и на съвременен човек.
50
3
 
35
 
! Отговори
Жо преди 5 години
ТАЗИ ПРОСТОВАТА женица въобще няма в речника си думи, като икономически колапс, цунами, метеорити, не е и чувала за Путин и Тръмп. Гледал съм няколко филмчета с неино участие. Тя бръщолеви разни безсмислици, които всеки си ги тълкува, както му изнася. Пророкуване за 2164 г., 2288 и (забележете числото) 5079 г. Такова пророкуване и аз мога да ви направя, пък вие проверете, дали ще се окаже вярно.
49
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ванга е направила много предсказанаия но ....Нито едно от гореспоменатите предсказания не е направила Ванга .......нити едно ..Вси4ко тов са измишльотини на журналята ...което е срам ...с лъжи да се петни името на Светица....
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дано поне веднъж познае!!!
47
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
DRYN DRYN ERINA
46
15
 
4
 
! Отговори
123 преди 5 години
ХАХАХХАХАХАХА Това наистина ли ви се струва "свръхестествено", значи просто сте смотани. В Рупите от хилядолетия е имало истински пророчици, от дълбока древност, та чак до наши дни. Ванга е просто е една от многото. Преди нея е била Преподобна Стойна, а преди нея друга и т.н. Това не е свръестествено има си доста логично обяснение, НО затова трябва да не си кон с капаци. А колкото до истинските предсказания.... Тях няма да ги чуете по телевизията или интернет. Те не са за *** като вас.
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
..имайте малко морал -е ако ви познато това чуство....Няма абсолютно нищо неморално да се обсъжда личността на подобни значими фигури, чиито действия приживе и след това оказват влияние върху обществения живот, или поне претенциите на вярващите са такива.
44
2
 
6
 
! Отговори
Не! преди 5 години
Още е предсказала, че Европа ще спечели войната на китайско-финландската граница 2041 :ДДД
43
0
 
7
 
! Отговори
На тяхно място преди 5 години
Болестта на Путин е колкото на Скрипал уж отровени,а МИ 6 ги изпратило в Бангладеш да си пишат мемоарите.
42
23
 
4
 
! Отговори
байиван преди 5 години
Ванга ни е била пратена от Бог като Исус - който не вярва на Ванга значи не вярва и в Бог. Моята теория е, че бог ни наказва с восоки сметки за топла вода,скъпи винетки и мръсен въздух точно заради модерните жендъри и атеисти !
41
11
 
12
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
Само пълни *** могат да вярват на брътвежите на една незряща, необразована бабичка! Успех в начинанието. Ако има атентат срещу Путин, се заклевам да си направя публичен сюнет. Хахаха.
40
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде стига вече с ведомствената пророчица на комунистите-окултисти.
39
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин предсказа за руснаците Рай, а Ванга е предсказала, че той ще ги изпревари...но в Пъкъла !
38
3
 
12
 
! Отговори
Бре преди 5 години
А нещо за господина с "ишиаса" не е ли предсказла?
37
3
 
14
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Има ли селяни прости винаги ще има хора като Ванга и ще им се създава ореол, защото те вършат много положителна социална функция!Насабралото се напрежение и разочарование, някой трябва да го канонизира в свръхестественото, че това е закодирано, което ни се е случило и ще ни се случи в бъдеще време!Вече могат и да се вкарват манипулации и да се насочва човешкото съзнание в събития , които трябва да се случат или да се провокира реакцията на обществото!Властимащите и създадоха ореола!Гарви!ЦРУ!