"Мирър" за Ванга: Покушение над Путин, мистериозна болест за Тръмп!

Британското издание отделя внимание на прогнозите й за края на света
12 дек 2018 10:00,
175
"Мирър" за Ванга: Покушение над Путин, мистериозна болест за Тръмп!
Снимка: Wikipedia

Британското издание "Мирър" отделя внимание на предсказанията на петричката врачка Баба Ванга, които ще дастигнат света.

Според изданието тя е направила няколко плашещи прогноза – покушение срещу руския президент Владимир Путин, което ще бъде през идните 12 месеца.

Още по темата

Заплахата за него щяла да дойде от собствения му екип, но не е уточнила дали той ще умре при нападението.

Петричката врачка смята също, че президентът на САЩ Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, оставяйки го глух, а и с увреждания на мозъка. Тук обаче година не се споменава.

"Мирър" пише още, че до една година Европа ще бъде изправена пред невиждан икономически колапс.

Предполага се, че тя е предсказала Brexit, атентата на кулите близнаци, както и възхода на "Ислямска държава", допълват авторите на статията.

Малко преди да почине, пророчицата споделя, че през 2164 г. животните ще се превърнат в получовеци, а през 2288 г. пътуването във времето ще стане възможно.

Баба Ванга споделя, че 5079 ще бъде фаталната година за човечеството. Според нея мега цунами ще заличи части от Азия, а огромен метеорит ще падне в Русия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
31
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
5079 ще бъде фаталната година - ми да му мисли Лили Иванова
35
18
 
17
 
! Отговори
Не! преди 5 години
Хайде спрете с тази червена вещица, изтърка се вече.....
34
6
 
29
 
! Отговори
Don Vetko Banev преди 5 години
булшитс. къв путин , къв тръмп, ква 5060-та год. вие на кафево ли сте. ванга почина средата на 90-т, путин се появи след 2000-та, а от де една петричка баба ше знае кой е тръмп. да не гледала симпсънс бе хахаха . ставай и са маахай
33
5
 
31
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Как не можа да види Ванга, че активи на държавата за 150 млрд.лева, ще се продадат за 1,5 лева, като от сутрин до вечер, ще върви пропаганда, че имаме остарели заводи и комбинати, които бълват неефективно производство и некачествена продукция!А когато минат в частни ръце като Нефтохим,БТК,Тютюнови заводи,електроразпределителните дружества,Тецове и т.н., те ще се окажат на фондовите борси всяко печелившо и ще носят милиарди печалба на новите собственици!Най-важното нямаше кой да предвиди!Хю!ЦРУ
32
1
 
16
 
! Отговори
Селянин преди 5 години
До Анонимен 27Комуняги са знаели много добре, защо мислиш изнесоха капиталите доста преди падането на режима. А при баба Ванга ходеха за лични въпроси!
31
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мирър не е разбрал, че става въпрос за Сибир, а не за Русия, защото тя няма да просъществува и 2079 година !
30
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баба ти Ванга е била просто една информаторка на милицията!При нея са ходили и са се изповядвали разни невежи..същите които днес "помагат" на разни полицейски инспектори и хвърлят пачки от балконите!
29
2
 
23
 
! Отговори
123 преди 5 години
Да почива в мир и вечна памет на жената. Аз лично не вярвам на подобни неща, но хората, най-вече по-невежите, имат нужда от пророци и обичат да вярват във свръхестественото.
28
7
 
4
 
! Отговори
PS преди 5 години
Мир на праха й на Баба Ванга! Дано да греши за повечето неща, но историята говори противното!
27
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ванга не можа да предскаже смъртта на СССР въпреки че половината руско и цялото българско политбюро се изредиха да ходят при нея. Та до последния момент им предсказваше голямо бъдеще.
26
1
 
6
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До ВасилевЗашото самите управляващи бяха изпълнителите, които слугуваха на Световният Финансов Елит и направиха крадливата фалшива приватизация, така че да заробят 99% от населението!!!Агент Флинт Бренгоув!ЦРУ!!!
25
1
 
16
 
! Отговори
До СТРАНДЖАТА преди 5 години
Ти бате от сутринта ли почваш да се друсаш?Щото за каквото и да е статията само си пишеш за Русията и Путина ?!?
24
0
 
20
 
! Отговори
ама.. преди 5 години
...големи измишльотини , джанъм
23
4
 
16
 
! Отговори
Шнорхел преди 5 години
Аз не знам Ванга да е предсказала нещото и то да се сбъдне.
22
0
 
26
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Ванга защо не предупреди управляващите, че ни чака крадлива фалшива приватизация и българите , ще се окажат слуги в собствената си страна с 0,001% олигарси и 99% роби!!!Агент Руби Джий!ЦРУ!!!
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баба Ванга казала бабини деветини и глупости на търкалета :-)Нещо позабравихте другия "предсказател" Нострадамус :-) :-)Нали обикновено преди нова година ни заливате с неговите апокалиптични "предсказания"!Хаха!Шарлатанска работа!
20
2
 
24
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Каква е предсказала Ванга за Лукойл и монопола на горивата в България???Ще има ли смелост някое българско правителство да се пребори със завишените цени на горивата, или българите да излизат на протест като французите!!!???Агент Марджъри Кингли!ЦРУ!!!
19
0
 
26
 
! Отговори
мнение преди 5 години
След такава статия как да не повярваш, че английските медии лъжат и манипулират.... "предполага се"!??... и на кой ги е казала тези "предсказания"??? И предрича неща през 5079-тата година??? Единственото вярно в тази статия е нейната манипулативност...
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нострадамус е оставил след себе си 100 стиха с доста странно и объркано значение като всеки един от тях няма връзка с останалите. Така че лично от него е оставен много материал за тълкуване и нагласа на събития към написаното. Така например в един от стиховете се споменава името Хислер което еднозначно се свързва с Хитлер в друг говори за летящи *** полупрасета вероятно хора в скафандри и т.н. Ванга не е оставила нищо писмено след себе си което е огромно поле за днешните спекулации.
17
2
 
10
 
! Отговори
аз преди 5 години
какви глупости! отново ши..бана британска пропаганда! Трумп си е с болен мозък, ако въобще има такъв.