Ванга през 1979-а: Путин – господар на света! Европа – пустош!

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир"
Обновена: 20 мар 2018 07:19 | 19 мар 2018 14:45,
407
Ванга през 1979-а: Путин – господар на света! Европа – пустош!
Снимка: Twitter

Сляпа пророчица, която предсказа терористичните атаки на 11 септември 2001 г., предрича, че Владимир Путин ще управлява света някой ден, пише Daily Mail.

Още по темата

Българката баба Ванга, която умира на 85-годишна възраст през 1996 г., е позната като "Нострадамус на Балканите".

През 1979 г. Ванга, която има 85% успех на нейните прогнози, казва на писателя Валентин Сидоров, че Русия ще стане "господар на света", след като Европа стане "пустош".

"Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на Владимир, слава на Русия", казва тя.

Тя твърди, че никой не може да спре Русия и всички ще бъдат отстранени от пътя ѝ, като не само, че ще бъде съхранена, но ще бъде и господар на света.

Путин, който стана президент за първи път малко преди над 18 години, бе преизбран за държавен глава за следващите 6 години, след президентските избори в неделя.

Той пое ролята на действащ президент на Русия през декември 1999 г. и оттогава доминира на руския политически пейзаж, отбелязва още изданието.

Ванга, родена като Вангелия Пандева Гущерова в Струмица, преди десетилетия предсказва и Brexit. Тя също така прогнозира, че Европа, каквато я познаваме ние, "ще престане да съществува до края на 2016 г."

Пророчицата казва, че континентът ще се превърне в "пустош, почти лишен от човешки живот".

Въпреки че не е напълно точна, Великобритания гласува да напусне Европейския съюз на 23 юни, същата година.

Ванга мистериозно губи зрението си, когато е на 12 години, по време на голяма буря. Нейното семейство я открива няколко дни по-късно - със затворени и покрити с мръсотия очи.

По-късно тя твърди, че е получила първото си видение през този период, когато е липсвала, и вярва, че ѝ е дадена силата да предсказва бъдещето и да лекува другите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
339
1
 
1
 
! Отговори
Бибитко преди 2 години
Това е най-разумния и безболезен сценарий за човечеството
338
3
 
3
 
! Отговори
Тъб каманизд преди 3 години
Да да да господар на света в неговата кратуна кагебистка. Баси платените драскачи в тоя червен а.нал Фес БГ:D
337
2
 
2
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 3 години
Сроред мен тези думи са приписани на Ванга от кгб. Запис??? Не. Документ? Не.
336
1
 
3
 
! Отговори
10101111101010111111 преди 3 години
Code - "Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на автентичния Владимир...............
335
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости ,Ванга е измислена и движена от ДС пророчица.Къде точно са предсказанията....при Нешка дето си хортува с нея нощем.
334
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя е говорела за Владимир Расате- не за тоя крондир!
333
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дрън-дрън та пляс... пак се приписват някакви пророчества, където никъде не за записани и документирани. Важното е, вЕрвайте в СССР!!!
332
42
 
25
 
! Отговори
ала-бала преди 6 години
А защо никой не коментира думите на Ванга-Русия ке падне...А това е самата истина,а не глупостите за някакъв си Владимир,освен ако не ставма дума за Владимир Илич Ленин.Много хора свързват предсказанието с блок Русия в Русе,който е наклонен и може да падне.Но явно става дума за бедната държава Русия ,която отдавна е паднала и продължава да копае дъното.
331
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 334И кой точно е източникът на информациятя, че Олга била внучка на Борис I? Нешо ми мирише на художествена литература. Точно като пророчествата на Ванга.
330
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВладимирСветослав е син на Елена /Олга/, дъщеря на Расате, но е ревностна християнка, една от най-високообразованите жени в света за него време. Пощадена е от дядо си Борис заради вярата. Омъжва я с мисия за Игор, основава град Плиск-ов и носи много ценни старобългарски книги със себе си, сред които е и Евангелие, познато по-късно като Реймско.Светослав, който нанася голяма щета на България, има големи амбиции, но бащата на Елена не е багрянороден, освен това престъпва клетвата си.
329
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знае жената.
328
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Тръмп няма ли да командва? поне америка?
327
6
 
15
 
! Отговори
Подкрепям Русия преди 6 години
До ВладимирАз смятам да разчупя каръка в Българската политика и да не съм отново на страната губещите.
326
2
 
6
 
! Отговори
A..! преди 6 години
Каква е тази статия?Вгорчихте и без това горчивото ежедневие на зелените!(кофти е да знаеш че си бита карта)И увеличихте нивата на зеленото към черния спектър... (сега има да плюват, да плюват - нали всичко им е черно)
325
0
 
4
 
! Отговори
пийй си апувити преди 6 години
отрицателистите да се ненанинят ами одма да си пият весело-паралитичните капки, хапки и глътки до дека се парализират от смех
324
17
 
11
 
! Отговори
Владимир преди 6 години
Ако потърсите книгата на Сидоров, ще разберете че Ванга приказва за княз Владимир, който покръства Русия. Бащата на същия Вовка, е Светослав, който напада и превзема България по времето на Борис II. Владимир пък напада Волжка България...Все отбор юнаци.
323
3
 
1
 
! Отговори
До 320 преди 6 години
До До 310Ако си живял наистина в СА, искам да отговориш веднага на какъв адрес. Щото аз светкавично ще ти напиша адреса, на който живях там. Простоне ти вярвам. Газ! Бързо, нямаш време! Газ!
322
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз се съмнявам в това тя да е черпила информация от достоверен източник. Когато правиш предсказания, или виждаш нещата, или ти се казват чрез ченълинг. Тя е казвала, че се свързва със същества от планетата Вимфим, които искали да помагат. На мен лично това ми звучи да се е свързала със Сатаната или друго същество от астрала. Там освен създания има и егрегори, паразитни образувания, и блокирани духове, които искат да се инкарнират.
321
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПОКЛОН
320
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВАНГА НЕ Е ПРЕДСКАЗАЛА СМЪРТТА НА СУПЕР БЛИЗКАТА СИ ПРИЯТЕЛКА ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА И ГО Е ЗАЯВИЛА ПУБЛИЧНО!!!ТЪЙ, ЧЕ ВАНГА Е ПРОРОЧИЦА ОТ НИШ КЛАС!