Бела Торн: Хората са тесногръди за бисексуалността!

"В този свят или си гей, или си хетеросексуален, няма средно"
Обновена: 1 фев 2019 06:28 | 31 яну 2019 23:00, Ивета Иванова
104
Бела Торн: Хората са тесногръди за бисексуалността!
Снимка: Reuters

Бела Торн каза, че хората продължават да са тесногръди, що се отнася до сексуалната ориентация. 21-годишната актриса призна, че е бисексуална през август 2016 г. 

"Изглежда, че никой не разбира бисексуалността. В този свят или си гей, или си хетеросексуален, няма средно положение", сподели тя пред "Gay Times". 
 
Звездата посочи, че ѝ е по-лесно да се среща с мъже, отколкото със жени.
 
"Трудно е. Не мога да определя дали едно момиче опитва да стане най-добра приятелка с мен или иска да бъде с мен, или просто се нуждае от повече последователи в социалните мрежи. Объркана съм, когато момиче говори с мен. Момичетата могат да са големи флиртаджийки", каза Бела.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: звездиБела Торн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз забремених една лесбийка. Сделката беше, да и направя дете и да не я търся, за да си го гледат с приятелката. Не знам, дали хвана, ама дано са щастливи :)
70
8
 
2
 
! Отговори
МухаНаМед преди 5 години
АхмедСалямалейкум: Хората са тесногръди за зоофилията / искрената любов към козичката /. Трябва да сме по толерантни не само към хората с различна сексуалност и веганите но и към тези с различни сек*суални предпочитания.Говоря сериозно. Скоро и ние ще започнем да излизаме на протестни шествия и да си организираме прайдове . Не се търпи повече .Който ми сложи минус или ме изтрие значи е сексист,расист и тесногръд *****ист.
69
6
 
3
 
! Отговори
Питър преди 5 години
Аз съм в различни сайтове за запознанства в ЮК и твърдя, че 90 процента от жените се определят като бисексуални. И не защото са, или защото го чувстват така, а защото им се струва, че ще изглеждат "задръстени", ако кажат, че са нормални. Срещал съм такива с партньорка и като опре ножа... оная работа до кокала и викат "ау, сега ще ми е за пръв път". Има и сума ти женички, търсещи "еднорози" (сами жени), за да "зарадват бойфренда"... Нищо лошо няма в тия работи, ама не са искрени и не идва отвътре
68
1
 
7
 
! Отговори
111 преди 5 години
До Ра$$$ово ЛомскоМи то и аз съм лесбиянец,много си падам по мацки!:)
67
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз няма да споря с теб умен човече.Ако си жена остави фб.
66
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човече истината е друга влязал им е яко ,те може да си говорят каквото искат.Знаем истината.Мъж ги е .... за да стане.Обичат мъже.
65
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със сигурност е била .... от мъж инвитрото е за шараните
64
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лесбийки няма как да имат дете едната е била .... от мъж
63
5
 
4
 
! Отговори
До 68 преди 5 години
Природата казва едно нещо
62
2
 
3
 
! Отговори
Ах, Морето преди 5 години
До Анонимен до 65:Природата казва най-различни неща. Зависи кой си и как я слушаш. ;-)
61
4
 
6
 
! Отговори
До 63 преди 5 години
От ,,ръгането и блъскането" си се появил ти. От,, коженият" на баща ти!А от пластмасовият х.й, от секс шопа ,най много да хванеш нещо,,поливинилхлоридно"
60
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите бяхте много по-толерантни по времето на "червените прашки" на Меликов.
59
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен до 65 преди 5 години
Природата го казва бе мишок.
58
5
 
7
 
! Отговори
До 63 преди 5 години
Така е ама секс се прави само от мъж и жена !!!!
57
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите си строшихте клавиатурите да пишете глупости, а се кланяте на хомосексуалиста Ленин, умрял от венерическа болест (сифилис) без да остави поколение (за щастие). Имайте предвид, че крайната хомофобия винаги говори за скрит/непризнат хомосексуализъм.
56
2
 
9
 
! Отговори
Хората преди 5 години
Белке защо реши че ние сме тесногръди !?Защото сме нормални ли ?Бъди си широкогръда и не се занимавай с нас !И ако обичаш да не даваш определения какви сме, Защото далеч не си пример за децата с тези железа в носа (А може би и на други места) !!!
55
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Госпожата защо е с юлар на носа? Да я дърпат с въже, като не ще да ходи ли?
54
6
 
4
 
! Отговори
До 55 преди 5 години
Разбирасе ,че няма как да го направат толкова ли си зле жена с жена освен да се лижат друго няма как да направат секс не става ако ще и тръба да си заврат.Същото е и мъж с мъж .Природата е такаа,че мъж да е с жена. Не пиши глупости.
53
0
 
7
 
! Отговори
Уважаема Бела преди 5 години
А ти си тесногръда за нормалността !
52
1
 
1
 
! Отговори
До Hafen der Wahreit преди 5 години
Странни заключения? Сравняваш несравними неща-изпуснал си Франк Шьобел,Удо Юргенс и Манфред Круг или Катерина Валенте и Регина Тос. Въпрос на поколения и интереси момко.Тези които споменаваш са по възрастни от родителите на Бела Торн.,а те се нтересуват от Селена Гомес и Джъстин Бийбър.Те не са чували примерно и за,, Бърдс" или ,,Джеферсън Еърплейн" ти искаш певци от ГДР/а Х.Фишер е немска рускиня/да знаят А тия с чалгата!?!?! Там положението е неспасяемо!!!