Рут Колева: Легализирайте тревата, губим милиони!

Певицата с позиция по въпроса
27 мар 2019 15:15, Ивета Иванова
193
Рут Колева: Легализирайте тревата, губим милиони!
Снимка: Instagram

Рут Колева продължава да настоява за легализацията на марихуана в България.

Певицата смята, че страната ни губи милиони левове заради строгите закони и рестрикции и посочва, че България е сред малкото останали европейски страни, в които можеш да бъдеш задържан за притежание на канабис.

Ето какво написа звездата в Instagram: "Супер-растението. Един от най-големите дарове на майката природа. България е една от малкото европейски страни, в които все още можеш в затвора заради притежание на марихуана.
 
А високите нива на корупция са част от всекидневието, и никой от политиците не се притеснява да крие това.
 
Страната ни губи милиони заради отвратителните закони, които ограничават произвеждането на индустриален канабис по най-идиотските начини."
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
3
 
4
 
! Отговори
Рут Колев преди 5 години
Тоз *** от пушене на трева ли е станал толкова хубав/а.
100
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Victimized е светлинни години пред тези заветни 80%, които пишат тук. И ви казва много смислени неща. Но вие сте слепи за заобикалящата ви реалност. И заради тези 80% страдаме останалите 20%. Обществото ни и без леки наркотици е в тотален разпад. Една чантичка от дегрален е по-устойчива.
99
11
 
1
 
! Отговори
Тата преди 5 години
В Индия брамините пушат коноп като разпрани.Единственият здравословен проблем вследствие на конопа получават след 50 тата година,когато костите им стават трошливи като моливи .
98
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хомосексуалистите и пушещите трева били ***, така казват тук някакви специалисти по всичкология. Това, че вие познавате само такива, си е ваш проблем. Аз познавам много кадърни хора, които пушат и са далеч по успяли от вас. А сексуалната ориентация изобщо няма връзка с темата.
97
10
 
9
 
! Отговори
Мене преди 5 години
Алкохолът е много по-голям враг на обществото от пушенето на трева. Всъщност пушенето на трева изобщо не е такъв. Но когато един човек е ограничен и 100 доказателства да му извадиш, той ще се хване за 1 приказка в 99тото и пак ще си мисли, че те е победил. В този спор няма победители и победени. Тук има правилна и неправилна гледна точка. Повечето водите твърде изостанал начин на живот, за да разберете тънкостта на пушенето на трева. Много просто - като не ви харесва, недейте пуши.
96
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Артистите рядко имат акъл в главата. Още по-малко - собствен.
95
4
 
2
 
! Отговори
Аз Б>Б< преди 5 години
Щом Вук Колева казва, не знам кво още се чака.
94
5
 
9
 
! Отговори
Просто2 преди 5 години
Дори да си прав (въпреки, че според мен си в самозаблуда, като един пристрастен. Нито алкохолиците, нито пушещите цигари си признават проблема), това е един много малък процент от употребяващите. Повечето друсалки пушат тревица и шмъркат амфетки от лягане до ставане, без да допринасят с каквото и да било в обществото.
93
9
 
12
 
! Отговори
смях преди 5 години
Забавно е как дрогите, оправдават пушенето на трева със злоупотребата с алкохол. Едва ли има и един трезво мислещ човек, който смята, че хората които пият и карат не са за ефективна присъда. В Италия освен всичко се конфискува и мпс-то на пияния. Но да сравняваш леката дрога, която е вход към ада, с това да пиеш алкохол е тъпо. Да някой не стигат до по тежките наркотици, но пътя е *** марихуана, синтетика, кокаин и лорд хероин. Накрая разбити семейства, съдби. Безкрайна борба.
92
14
 
11
 
! Отговори
Просто преди 5 години
Просто ви казвам да си знаете - Марихуана се употребява в БГ редовно от повече от 30 години. Имам много познати и колеги с нормална работа, висше образование и стабилни семейства (в това число и аз), които употребяват всеки ден (след работа) с цел разтоварване от стреса. Много от тях дори не пият алкохол и други наркотици.Тези хора отдавна са разбрали, че на закостенели мозъци това не можеш да го обясниш и да ти повярват. За това се крият и си гледат живота, а не водят форумни битки с папагали.
91
3
 
4
 
! Отговори
врата в полето преди 5 години
Тя работата се изяснява полека-лека.... Ами дайте докато е време да обсъди ме тук като какъв ще е акциза в/у канабис и производните му.....Изпреварващ ход да направим един вид ! ! ! :(
90
5
 
10
 
! Отговори
1999 преди 5 години
Тоя пък, надрусаняк ***. Би се возил при надрусан шофьор. Ходи да се самоубиваш някъде, където няма да застрашаваш чужди животи. Няма абсолютно никаква разлика между пияни и друсани *** зад волана.
89
9
 
5
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
А тези опорки за напушените шофьори дето идват директно от изказването на краля Слънце бочко преди няколко седмици, а с такива хора се справят както се справят и с пияните на пътя. Каква е разликата според теб? Аз бих се возил при напушен шофьор, но при пиян никога, мой личен избор. Знаеш ли къде са забранени наркотици и всички лоши неща от които те побиват тръпки, в ислямските държави, там няма проблеми, предлагам ти да слагаш чалмата и да налагаш шериата , за да няма надрусани, пияни т.н.
88
3
 
4
 
! Отговори
Темерут преди 5 години
И в този ред на мисли, отглеждането на индустриален канабис (коноп) е разрешено в България. С него, Рут може да си плете рогозки. Да има върху какво да седи, докато си убива така или иначе бедните мозъчни клетки.
87
5
 
5
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
До 86Като за начало не карам, точно понеже пуша редовно. От трева не се повръща но виж ракийка и мастика определено могат да свършат работата. От трева няма да се разболея, че да се наложи ТОЧНО ТИ да ми плащаш лечението. Плащам си здравните и ако трябва ще си доплащам когато му дойде времето. Мен ми е все тая хора като теб какво мислят, живота си е мой, и ще си поемам лична отговорност за ВСИЧКО което правя. Но такива като теб са направо жалки. Жив и здрав и чети малко повече.
86
6
 
10
 
! Отговори
Темерут преди 5 години
Темерут Колева явно не знае разликата между индустриален канабис и говната, която тя и приятелчетата й пушат, преди да се снимат голи пред ***.
85
2
 
8
 
! Отговори
иван преди 5 години
Внимание зловреден сайт!
84
10
 
15
 
! Отговори
нещастнико ! преди 5 години
До Victimizedне искам обаче някой друсан *** като теб да седне в колата си и да ме убия на пътяне искам друсани отпадъци като теб да повръщат по улиците и да се търкалят по градиниките не искам па плащам за "лечението" ти и не искам да се "грижа" за теб !
83
10
 
4
 
! Отговори
Лелина преди 5 години
Подкрепа за Рутката!
82
11
 
6
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Пушенето на трева отключва психози пиенето на алкохол цирози а неразпускането с нито едното води до рак всеки да избира от кво иска да умре