Страст, любов: Зодиите, между които химията е страшна

Кои знаци изпитват силно привличане един към друг?
8 май 2019 14:50, Ивета Иванова
11
Страст, любов: Зодиите, между които химията е страшна
Снимка: pexels

Между някои партньори има невероятно привличане, истинска любов, подкрепа, химия и те наистина си пасват. Ето и кои зодиакални знаци създават страстни и силни връзки и по какво си приличат.

Овен и Водолей
 
Като въздуши знаци, Водолеите обожават да опитват нови неща и да въвеждат иновации. Овните намират това за много чаровно, тъй като самите те са приключенци, търсят тръпка и обичат да експериментират. Прекарват си страхотно заедно, усещат адреналина в кръвта си, пътуват, опитват странни деликатеси, спортуват и се състезават. За Водолеите пък е страхотно да виждат, че на Овните не им пука какво мислят другите хора. Те са независими, което също се нрави на Водолея. И двата знака имат нужда от лично пространство и живот извън връзката.
 
Телец и Рак
 
Телците са доста разумни и грижовни, не искат да наранят другите. Те виждат колко мили, чувствителни и раздаващи се са Раците и не приемат това за даденост, както биха направили много други хора. Харесва им, че Раците винаги ги подкрепят, обръщат им внимание и са неотлъчно до тях. Водните знаци, Раците, пък се радват, че най-накрая са намерили някой, който е стабилен, не си играе с чувствата им и не ги наранява. И двата зодиакални знака приемат връзките много сериозно. Раците харесват това, че Телците са земни, здраво стъпили на земята и им помагат. Могат да бъдат себе си пред тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие за тъпaта зодия ли се жените(омъжвате)!? А като се запозная с жена и ако едно от първите неща, които ме пита е: "Ти коя зодия си?" ми става ясно колко и е умственния багаж. Бегайте далеч от такиви, къде те оценяват по зодиите, за нищо не стават.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости! Рак и скорпион е смъртоносно привличане! Рак и рак - разтапяща топлота!
8
2
 
4
 
! Отговори
nina преди 4 години
Мда,Телец и Рак-абсолютно съгласна,9 години заедно,7 години брак с мойто раче :)
7
0
 
7
 
! Отговори
. преди 4 години
Значи не сте виждали между Близнаци и Дева!!
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Везни и Риби-категорично не!Везните най-много си подхождат с Овен и Лъв.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГoшуАз пък винаги харесвам някакви дето се оказват Лъвове накрая.Тъпо, те нали искат всички да ги харесват и хоп, аз ги харесвам.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГoшуНикъде не се споменава нашта зодия, защо се обаждаш. И без това сам си каза че си от ден до пладне. На кой му пука.
3
0
 
3
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Аз като мъж Близнак съм установил, че най ми допадат жени Риби и Овен. По характер говоря. А не знам защо, но Рибите все са много красиви и по външност. Може би случайност, не знам, просто на такива съм попадал. С жени Близнак пък много бързо ставам приятел и много се усещаме, но някак си за сериозна връзка не ставаме. Моята първа жена беше моята зодия, че и на един и същи ден родени, много големи приятели бяхме, ама накрая пак се разделихме, някак си химията липсваше
2
1
 
19
 
! Отговори
Ссс преди 4 години
Голяма простотия, Овен + Водолей = Невъзможна връзка, че даже и войнаКоренни противоположности.
1
1
 
22
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
водолеи и овен няма по лоша връзка още повече брак