Половината кучкари спят с кучетата, вместо с половинките си

Проучването е направено в САЩ
7 юли 2019 15:33,
200
Половината кучкари спят с кучетата, вместо с половинките си
Снимка: Pixabay

Над половината стопани на кучета целуват по-често питомците си, отколкото партньорите си. Същият процент собственици предпочитат да делят леглото с домашните си любимци, вместо с половинките си, пише сп. "Пийпъл", позовавайки се на резултатите от американско проучване.

Още по темата

Покрив за бездомните кучета: Град за животни в кв. "Младост"

Допитването е осъществено от компанията за кучешки лакомства "Райлис органикс" с цел да установи колко близки се чувстват хората със своите четириноги другари, пише БТА.

От фирмата са помолили стопани на кучета в САЩ
да споделят до каква степен обичат и се грижат за питомците си. Резултатите показват, че собствениците даряват с повече обич домашните си любимци, отколкото партньорите си.

Петдесет и два процента от участниците в допитването признават, че целуват по-често кучетата си, отколкото половинките си. Същият процент анкетирани не крият, че предпочитат да споделят леглото си със своите питомци, вместо с партньорите си.

Цифрите вероятно ще изненадат хората, които не притежават домашни любимци.
Те обаче изглеждат по-понятни като се вземе предвид признанието на 94 процента от стопаните, че считат кучетата за едни от най-близките си приятели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живеем във времена на тотално декаденство, омраза към всичко човешко, омраза към себе си, омраза към белите хора изобщо. Всичко вече е един грозен романтичен примитивизъм и реализиране на болни фантазии. Животните биват обявявани за мислещи, с набор чувства по-богат от този на хората. Африканците биват обявявани за равни по интелект с европейци, корейци, японци. Вегани тероризират нормални хора, феминистки разбиват семейството. А на кучкарите не им пука колко деца и старо хора ще бъдат разкъсани
38
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В много случаи кучето е човек, повече от човека. Не случайно е опитомено от хиляди години насам и не случайно се казва че е най-добрият приятел на човека. Не случайно кучетата по цял свят се тренират да спасяват хора от лавини, от удавяния и да откриват следи.
37
9
 
8
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Имаме куче, но то много добре си знае мястото. Има си легло и спи в него,на спалнята и дивана изобщо не си и помисля да се качи. Така че тъпите американци да си проучват колкото си искат.Ако не го научиш кое е позволено и кое не ,ще ти се качи на главата.
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая статистика да не е хамериканска? Здрава нация!
35
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярно. Познавах такъв човек, самотен германец, обикалящ света с кола и с кучетата си. Беше отседнал в един йога център и стопанинът просто се виждаше в чудо да го убеди, че не пуска кучета в сградата, камо ли да спи с тях в леглото.
34
25
 
20
 
! Отговори
до 34 преди 4 години
А то па щото ВЕЛИКОТО СЪЩЕСТВО - ЧОВЕК не си пуска миризмите, не му капе косата и не се оригва и не пърди.... страхотна логика. Човек си взима животно, за да го обича, доказано е, че животните отнемат негативната енергия, която се трупа ежедневно в социалния индивид, и го зарежда с позитивна енергия и положителни мисли. Едно време българите бяхме много близки дори със селкслостопанските си животни, защото всяко животно знае какво е любов и не му е чужда нито прегръдката, нито доброто отношение!
33
5
 
26
 
! Отговори
Мария преди 4 години
Имам френски булдог и никога не е спал в леглото ми. Дори и в спалнята не му е позволено да влиза. Има си легло, както и аз.
32
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
въпроса е... вас какво ви интересува? нали не спят при вас. като бабите пред блока сте
31
29
 
14
 
! Отговори
БЕРК АЛИ АЙХАН преди 4 години
ДА И АЗ ИМАМ ХЪСКИ НА ЕДНА ГОДИНА И ОСЕМ МЕСЕЦА И ТОЙ СПИ ПРИ МЕН МНОГО ГО ОБИЧАМ ПОВЕЧЕ ОТ ХОРАТА НИЩО ЛОШО НО ПО ВЕЧЕТО ХОРА НЕ ГО РАЗБИРАТ
30
15
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отвратително е което животно да е в близост допир с човек. Животните си имат своя кожа си миризма. И да си пуска слюнките, миризми, косми в стаята е отвратително.
29
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрън-дрън-чи-пляс вика баба на такива работи...
28
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Там където семейната атмосвера е хладна,хората си вземат куче. Помага. , А там където има топлина и уют в семейството,кучетата и котките са просто излишни. Психолозите често ни съветват да си вземем домашен любимец,и то по специално куче. Някои просто си вземат куче,защото наистина чувстват липсата на такова,без да е нужно да посещават Психолог. Преди харесвах котките,имал съм няколко,и мразех кучетата.Сега котките не ги поасям,а харесвам и обичам кучетата.Може би защото ме предадоха всички.
27
10
 
48
 
! Отговори
бля преди 4 години
Това е невероятно противно. Кучетата непрекъснато си *** ***, душат задниците на другите кучета и си завират муцуната във всяко петно от пикня по пътя си. Отвратително.
26
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всяко животно да си знае къде му е местото. Дедо и баба на село са имали най различни животни. Освен куче и котка е имал сокошси, гъски, крава и два коня, коза. Но всичко си има място за нощуване. Не му е в леглото. Има си баба за леглото
25
23
 
69
 
! Отговори
И аз да каЖа преди 4 години
Аз нямам куче!Преди години бях поканена на следобедно кафе с палачинки на колежка в дома.Седнахме на масата и кучето и се намърда до мен,текат лиги,устата му мирише ужасно.Е,повярвайте,едва издържах,щях да повърна!Нито пих от кафето,нито ядох от палачинката под предлог,че ми става лошо си тръгнах.Беше ужасно!Не мога да си представя този пес в леглото ми!
24
2
 
17
 
! Отговори
До Петрова преди 4 години
Само, че това което ни отличава от останалите видове е, че един ден може би ще можем да предотвратим своето и това на останалите видове унищожение, което заличи динозаврите.
23
24
 
37
 
! Отговори
А преди 4 години
Смешници, тестват ви в момента. Да проверят до каква степен са ви озлобили като народ че да мразите природата и животните, не само себе си. Щастливият човек желае и прави добро и на другите, но тук това не е целта, иначе как ще сте роби ;)
22
22
 
23
 
! Отговори
Петрова преди 4 години
До ХххДа ви светна ,хомо сапиенс ,също е животно,по някаква случайност изкачил се по-високо в еволюционно отношение.Мисля си ,че така наречения човек,трябва да се смири пред природата няма значение ли е куче ,връбче ,жаба,иначе си отива,за съжаление ще повлече и свестните.Глупостта ,алчността,простотията ще завлече народите !
21
8
 
39
 
! Отговори
Дойче невелле преди 4 години
Отвратително.
20
9
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е много хигиенно да е кучето в леглото на човека.