Седмичен любовен хороскоп: Какво чака зодиите?

Седмицата и каква ще бъде тя в любовта
19 авг 2019 20:30, Ивета Иванова
1
Седмичен любовен хороскоп: Какво чака зодиите?
Снимка: Pexels

Овен

Ще навредите сериозно на отношенията си, ако не се въздържате от импулсивни прояви през тази седмица. Гордостта обикновено е лош съветник, а при вас може да е даже пагубна. За сметка на това думата „извинявай“ има доказана „магическа“ сила. Ако се държите зле с половинката си съвсем скоро той/тя ще изчезне от живота ви и ще тръгне по своя път. Осъзнайте навреме грешките си, ако искате да предотвратите раздялата (за пореден път).
 
Телец
 
Сексапилни сте и в същото време склонни да действате доста разкрепостено. Не бихте се поколебали да отправите покана за среща към онзи, който истински привлича вниманието ви. Не е изключено да се сближите с личност, към която до скоро сте се отнасяли с недоверие, че и с известно пренебрежение. Четвъртък и петък са дните, наситени с много романтични емоции, но не прекалявайте с откровенията, ако не искате да преживеете разочарование пред следващите дни.
 
Близнаци
 
Не си насрочвайте любовни срещи, ако нямате действителна нужда да общувате с половинката си. Ще ви е скучно и ще мислите повече за раздяла, отколкото за освежаване на връзката. През тази седмица може да ви е много по-приятно да сте сами или да сте в компанията на приятелите, отколкото да се видите с него/нея. Откровения отказ е за предпочитане пред поредицата отегчителни разговори. В края на седмицата той/тя отново ще ви започне да ви липсва и облаците на досадата ще се разсеят.
 
Рак
 
Необичайно спокойни ще сте през тази седмица. Каквото и да се случи ще наблюдавате „като през стъкло“, нищо не би могло да ви извади от равновесие. Много полезен период, защото ще оставите в миналото всички спорни въпроси, които са ставали повод за разправии с половинката ви и просто ще се наслаждавате на взаимното си въздействие. Може да се виждате всеки ден или изобщо да не се виждате, и в двата случая ще се чувствате добре и връзката ви ще е стабилна. В края на седмицата ще сте по-емоционални, по-спонтанни и обстановката ще се оживи.
 
Лъв
 
Доста често през тази седмица ще си задавате въпроса: искам ли тази връзка или не? От една страна ще ви е страх да направите първите стъпки към раздялата, от друга може да изпитвате неудовлетворение от сегашното състояние на отношенията си. Причината е, че нямате достатъчно убедителни аргументи за раздяла, но пък и ситуацията такава, каквато е в момента не ви радва. Настроението ви е променливо и съвсем не е време за сериозни разговори. Ограничете срещите поне до края на седмицата, когато мисълта ви ще се избистри и ще решите дали имате нужда от промяна или не.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари