Американка на съд: Работила гола до кръста в дома си

Така разсъблечена я видели децата на съпруга й
24 ное 2019 07:47,
123
Американка на съд: Работила гола до кръста в дома си
Снимка: Pixabay

Американка от консервативния щат Юта рискува да бъде пратена в затвора и включена в регистър на сексуални престъпници, защото се разхождала гола до кръста у дома си, където се намирали и децата на съпруга й, предаде Франс прес.

27-годишната Тили Бюканан работела заедно със съпруга си в гаража им, в предградието на Солт Лейк сити и двамата се съблекли до кръста, за да не изцапат дрехите им, според писмо до прокурора на Юта, изпратено от нейния адвокат Дейвид Лейн, пише БТА.

Тогава в гаража влезли децата на съпруга й от предишен брак, на възраст 9, 10 и 13 години. Младата жена им обяснила, че се смята за феминистка и че ако баща им може да се разхожда гол до кръста, няма причина и тя да не може.

Според в. "Солт Лейк Трибюн" полицията разбрала за случилото се, когато социалните служби се заинтересували от децата по въпрос, несвързан с Тили Бюканан. Тогава обаче майка им съобщила за случилото се, което определила като "притеснително". В резултат на 27-годишната жена били предявени три обвинения за "неприлично поведение пред деца", провинение, което се наказва с до една година затвор и включване в щатския списък на извършители на сексуални престъпления за срок от 10 години.

Адвокатът й иска делото да бъде преустановено и заявява, че щатският закон е противоконституционен. "Тъй като Тили Бюканан е жена, голият й торс се смята за нещо порнографско и неприлично, докато голият торс на съпруга й се смята за символ на сила и гордост", подчертава Лейн в писмото си. Следователно "тя е преследвана заради пола си", заключва той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
11
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
До Сата Н(ата): тоя пък що ме мрази толкова? - не коментира статията, а мен ???? Where is the love, where is the love?
51
1
 
18
 
! Отговори
УМЕН преди 4 години
Статията доказва че САЩ се управляват от рептили и швестераси. Понеже те не бозаят затова панически се страхуват и ненавиждат до смъ.рт женските гърди, тази наслада за нас нормалните мъже.
50
1
 
14
 
! Отговори
До50 от Крис преди 4 години
В обществените бани там не е прието да се къпят голи! Дори в сауните са с маратонки и чорапи колкото и невероятно да звучи! "В дома се ходи с обувки, доро и с ботуши де спи.
49
2
 
19
 
! Отговори
o tempora o mores преди 4 години
Ако бяха двама татковци и се пердашеха по чорапки, нямаше да е проблем.
48
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като се доказахте като педофили, сега и майка си ще ....... То не че идилът ви е много наред със секса, след като единственото, което можа да му роди главата е, че западняците били гейове.
47
4
 
7
 
! Отговори
лили преди 4 години
Оплювай когото си искаш бе умнико, все ми е едно, че ме оплюва подобен, и бягай назад във времето, та белким си намериш някоя като тебе, защото тук няма да се пласираш, освен на някоя ***..........лоумна!
46
4
 
19
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 4 години
Какте е тръгнало, след някоя и друга година може да четем заглавие: "Американка на съд. Къпала се гола в банята си!"
45
4
 
22
 
! Отговори
Крис преди 4 години
25% от затворниците на планетата са в американски затвори! Те са частни и един път влезеш ли няма излизане! Всеки порти всеки и за една елементарна незначителна глупост си влизаш директно! Ако пиеш бира на улицата 5 г. Ако те изпортят че со викнал на дете си, отива в приют. Там отдавна е Биг Брадър! "75%от населението не може да намери града си на географската карта.
44
12
 
0
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
До Кин Дза ДзаА ти не знаеш на коя тентура си и си попаднал случайно в този сайт да избълваш русофилията си.Оди на лекар,няма да боли,той е на 46-та тентура в третия ръкав,ясно?Ку!
43
6
 
5
 
! Отговори
Мачист #1 преди 4 години
Лили, освен феминизЪма мога да оплюя и теориите ти. Я бегай да изпържиш филийки за закуска, жено.
42
2
 
11
 
! Отговори
Кин Дза Дза преди 4 години
Ама дрогарю гущер, заплахите ви са ялови. Не се напъвайте да не добиете некой атлантически инфаркт могъщ като Нато.
41
15
 
0
 
! Отговори
Сата Н преди 4 години
До РусофилДецата ги учат в училище да "клепат" от малки - Павлик Морозов "ряпа да яде".------ Не са я наклепали децата, а тя сама си е казала, защото е имало проблем с поведението на децата, майцеебецо! Ай са оди си ЕМ да докажеш колко си антизападен.
40
5
 
14
 
! Отговори
Антиговедоид преди 4 години
Сащ - страната на силните и смелите. ХАХАХАХАХА, много по-актуално е да се каже на дебилните и изтрещелите.
39
5
 
19
 
! Отговори
лили преди 4 години
До оплюващия феминизма - известно ли ви е защо е възникнал феминизмът - защото жените са нямали право на собственост, на образование, на избирателни права, някъде са нямали дори лични документи, след брака всичко автоматично е минавало в ръцете на мъжа, това не ви ли прилича на робство, а, или смятате, че свободата е само мъжка привилегия, бъдете честни и кажете, че никоя умна или поне нормална жена не прави слуга от мъжа си, но обратното е на много места практика.......
38
14
 
4
 
! Отговори
Сата Н преди 4 години
Разбира се, че не е редно да се показват голотии пред деца, а пък да не говорим за собствените.
37
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е чудо голямо е станало! И двамата са били голи до кръста в къщи.Човек няма ли право да си ходи гол из къщи?Ако ще цялата чисто гола да се съблече, какво от това?Да не би да е била гола в някой офис пълен с други служители?Ама то вярно Юта. Те ония там живеят в 19-ти век.Не само жена, и мъж да се съблече гол до кръста най-малкото ще го гледат навъсено ако не го пратят в затвора. Гърдите на мъжа особено ако са космати се смятат за гнycни, будещи oтвpaщение, тоест cpaмни.
36
1
 
10
 
! Отговори
Кин Дза Дза преди 4 години
Кц, дрогарю гущер със сменени от червени на кафяви панталони. Инджев, вие сте фурнаджийска лопата. Въртите се, пардон въртят ви както си искат поредните ви гАспадари. Нещщщщаааастник.
35
2
 
21
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Демагогия и лицемерие в изобилие. И семейна идилия: първа жена, втора майка, трети съпруг, и т.н. Децата ги учат в училище да "клепат" от малки - Павлик Морозов "ряпа да яде".
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех, едно време беше по-лесно, щяхме да утепаме "коврето" с камъни, а не да харчим народна пара по съдилища.
33
16
 
2
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
До Кин Дза ДзаКю! глyпаk! Хич не ме интересува дали съществуваш русофренико