Крие пари от приятелката си: Готов ли е за семейство?

Кои са признаците, че сте готови за сериозна връзка...
17 яну 2020 23:00, Иванка Гъркова
71
Крие пари от приятелката си: Готов ли е за семейство?
Снимка: Pixabay

Може ли той да създаде семейство, ако все още крие заплатата от приятелката си? Този въпрос си задават много жени, които са достигнали етап, в който не са сигурни дали наистина разчитат на човека до тях и се чудят къде се виждат заедно за в бъдеще. Всъщност, няма ясен отговор на това кога един мъж е готов да предприеме нова стъпка във връзката, защото това зависи от много фактори.

В много случаи жените имат силна интуиция и винаги познават, когато той изпитва чувства към тях и иска нещо по-различно. Но съществуват и много тежки моменти, в които те се съмняват в неговата преданост и не знаят дали той желае да запази свободата си или да има пълна къща с деца и любяща съпруга.

5 начина, по които да познаете дали е готов за сериозна връзка

1. Когато жената е приоритет номер едно
Едно от нещата, по които може да познаете, че мъжът, с който излизате е сериозен, е да проверите дали сте сред приоритетите му. Ако работата или любимият спорт, например, ви изместват и той отлага или съобразява срещите си спрямо тях, то в момента просто се нуждае от приятна компания, но връзката не му е най-важна.

Но когато приятелят ви е готов да излезе от работа, за да дойде и поправи спуканата гума на колата ви или да ви закара някъде, когато ненадейно го помолите, със сигурност вие сте най-важното, с което иска да ангажира вниманието си в момента.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: семействовръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иванке, какви са тези бози написани. Всички разбираме че си соло и сигурно живееш с котка или куче ... няма такива измислици
21
2
 
26
 
! Отговори
Been there seen that преди 4 години
Феминистка рецепта за фалит, последван от развод. Живеем в свят, в който тези романтични бози не минават. Какво значи, готов е да излезе от работа за да ви закара където искате?! А кой ще ви търпи да ви няма да работа, докато го играете личен шофьор на жена ви?! Другото, един мъж трябва да има скрити пари!. Винаги! Жената е емоционална в харченето. Като ги изпукате, няма да в мега щастлива, че сте имали общ бюджет да знаете. Ако извадитеимърджънси фонда пък, бъдете сигурни, че няма да се сърди
20
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами всичко зависи от хората. Аз лично имам пълно доверие на жена ми. Никога не се е интересувала колко получавам, има си пълен достъп до сметките ми, но знам че за суми над 100лв винаги ще се допита до мен. И много важна подробност е, че не е родом от голям град. Фльорците обикновено са градски типажи.
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако жената му е приоритет номер 1 това не е мъж точно. Sjw редактора да се гръмне
18
13
 
4
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Да не съм луд да и давам парите, като иска да си заработи , нали сме равноправни , или това е избирателно , като става въпрос че иска да ходи на дискотека "и аз съм жена и аз имам права"като стане въпрос да трябва да бачка " ама аз съм жена и на мен ми е тежко" Всеки си бачка , всеки с внася някакви минимални пари за разходи за храна ,ремонти и дете , останалото си го скатаваАз живея в апартамента на жена ми и нищо не плащам и не правя никакви ремонти да не съм луд
17
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Общ бюджет значи, заплатата на мъжът харчи жената, а тя си харчи само своята. Приоритет номер едно, безрезервна подкрепа, и съобразени планове значи че жената ще подлага мъжът на постоянни контра интуитивни тестове и игрички от тип разкъсване между нея и работата си, тоест или губи пари или пак губи време. Среща с родителите е противопоказна защото я наговарят срещу мъжът и се месят, и често не се понасят с неговите родители. Ненужни драми.
16
0
 
15
 
! Отговори
Гьонсурат преди 4 години
Семейство не може да има!
15
2
 
20
 
! Отговори
... преди 4 години
Иванке, ако не знаеш какво фонд "И аз съм човек" не пиши глупости.
14
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жената не трябва да знае колко пари има за да не фалира домакинството.
13
11
 
27
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Въобще не давам обяснения на жена ми колко изкарвам или подобни .Тя се е научила на тая тема да не ме пита .Каквото сметна за добре отделям за нея или за семейството , другото инвестирам или си го харча лично аз !Истинския мъж трябва да държи жена си далеч от личните му финанси и доходи !
12
2
 
16
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Не жена вяра да нямаш. Всеки си заделя пари на страни, щото един ден ще стане ама ти тей правиш ти иначе пък така никой не те знае за какво си ги харчиш и нямаш проблем. Даже после ще изненадате половинката си като и кажеш виж спестил съм пари и купих Еди си какво
11
11
 
17
 
! Отговори
SS преди 4 години
11продължение:Тя и досега не може да си обясни поради каква причина жените си правят татуировки и защо мъжете им го позволяват.Казвам и Мода.Това не може да бъде мода това простотия.Не може да си обясни защо нашенките имат по 2-3 гардероба с дрехи които са обличали по веднъж но купуват нови.Беше изумена когато дойде в страната че изхвърляме толкова много храна,и че жените ни ходят разголени лятото като ...ви.
10
14
 
19
 
! Отговори
SS преди 4 години
Съпругата ми е азиатка.В нейната страна мъжа е господар,а жената е длъжна да се подчинява.За Х год.брак съм я интегрирал на 85-90%.Останалите 10-15%е генетичен код.Само тая традиция от страната и не съм я премахнал.Каквото кажа това става.Тя работи и парите и ги превеждат с банкова карта а тя е у мен.Никога обаче не съм я оставял без пари.Много е пестелива,и прагматична.Не харчи пари по молове като нашите кифли.
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СимоТи да не си мъжки труженик в сферата на най-древния занаят?
8
5
 
12
 
! Отговори
Симо преди 4 години
Аз не плащам за жени а те за мене, който може го може
7
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значиии, не дава ли всичко до стотинка, не е вашият човек!Оставете го и търсете някой, който е готов да обере баба си, за да ви осигури мангизи!
6
4
 
16
 
! Отговори
Ако вече са женени, преди 4 години
тогава е логично да се споразумеят как ще се формира семейният бюджет, дали всеки от съпрузите ще има някаква финансова независимост и т.н.Но момче да дава точна сметка на гаджето си и тя да контролира парите му? В такъв случай и той може да има спрямо нея подобни претенции.Ако живеят на семейни начала, но без брак, е малко по-сложно. Хем трябва да устроят всичко така, както това се прави във всяко семейство, хем пък, ако само единият не ще брак, защо другият да му дава всичките си пари?
5
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И през соца някои са се ръководили от принципа "И аз съм човек" и са си заделяли "Фонд джоб", за да могат да си позволяват някои странични благинки.Случвало се е да чувам истории за мъже, които не отчитат у дома всички премии, които получават, макар че семейните пари са били съсредоточени в ръцете на съпругите им. Такива жени искат всичко до стотинка да се донесе вкъщи и после жената да знае по колко пари си взима мъжът всеки ден, за да обядва и да налее бензин. Иска всичко друго да купува тя.
4
2
 
23
 
! Отговори
Хе хе преди 4 години
Да не би пък днес, ако само мъжът носи вкъщи парите, да не би да ги дава на жена си до стотинка и да не би да й се отчита дали днес си е купил само един сандвич за обяд или си е позволил и бира?
3
1
 
58
 
! Отговори
Е па знам ли преди 4 години
Щом крие пари, може и да е готов. Ако мацката го ошушка до стотинка по молове, козметици и фризьори, какво ще ядат децата.