Предсказанията на Ванга за 2020 г.: Покушение срещу Путин, цунами в Азия

Британско издание с коментар за сляпата пророчица
Обновена: 19 фев 2020 08:53 | 18 фев 2020 20:30, Камелия Цветанова
109
Предсказанията на Ванга за 2020 г.: Покушение срещу Путин, цунами в Азия
Снимка: БГНЕС

Баба Ванга е считана от своите последователи за балканския Нострадамус, благодарение на предполагаемите си мистични сили.

Сляпата пророчица посмъртно пожъна международна слава през 2000 г., когато нейното предсказание за потъването на руската подводница Курск стана факт.

Още по темата
Оттогава последователите на Баба Ванга твърдят, че тя е предсказала атаката на Световния търговски център в САЩ на 11 септември, разрушителното цунами през 2004 г. в Тайланд, което отне живота на над 220 000 души и избирането на Барак Обама за президент на САЩ през 2008 г.

И така, какво точно казва Баба Ванга за 2020 година преди смъртта си през 1996 г.?

Британското издание Express описва най-ужасяващите прогнози на Баба Ванга за настоящата година с допълнителни коментари на Крейг Хамилтън-Паркър от Psychics.co.uk.

Сред тях е опит за покушение върху живота на руския президент Владимир Путин. Вероятно това щяло да стане в Европа.

Предполага се, че Путин ще бъде нападнат от член на собствения си екип по сигурността.

Хамилтън-Паркър не е предвидил подобен опит за нападение, но пък смята, че Путин ще постигне мирен договор с президента на САЩ Доналд Тръмп.

Според предсказанията на Баба Ванга за бъдещето, мощно цунами ще нанесе удар в Азия. Ако това се окаже вярно, ще пострадат части от Пакистан, Япония, Китай, Индонезия.

Хамилтън-Паркър пък прогнозира, че през 2020 г. в целия свят ще има много екологични бедствия.

"През 2020 г. ще има много земетресения. По-специално в Япония и Индия ще се наблюдават големи трусове. САЩ също ще преживеят земетресения. Сериозна вулканична активност ще има на малък остров, но не мога да определя точно къде. Ще се стигне до спешна евакуация на населението", допълва  Хамилтън-Паркър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната порция пълни глупости.
48
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Сериозна вулканична активност ще има на малък остров, но не мога да определя точно къде" от това по-точно предсказание здраве му кажи,то така и аз мога...смехх
47
1
 
27
 
! Отговори
GG преди 4 години
Да предскажеш, че в Япония ще има земетресие си е направо 6ца от тотото ! Или пък на някой остров ще им изригване на вулкан... Язък за великите учени английски учени в миналото...
46
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ванга е била обладана от демони. Прочетете разказите на племенницата й. За сравнение с истинските светии, при тях дарът на пророчество идва след десетки години пост и милитви, приемат откровенията в душевен мир и радост. Ванга получава силите си изневиделица, а когато пророчества губи контрол над тялото си и започва да говори с чужд глас, а след това има страшни болки.
45
1
 
15
 
! Отговори
Баба Ванга преди 4 години
Сите ке умрем.
44
2
 
32
 
! Отговори
казано е преди 4 години
Ще се смени зимното часово време.Ще пуснат на промоция кисело зеле .Ще има акция на кат.Ще има мъгла.
43
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставете жената на мира, поне в смърта й! Никога не е казвала точни неща, а още по-малко с дати. Живота и е бил мъка, но сега други са решили да правят пари от нейно име.
42
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ме интересува Азия.6 числа ме интересуват.От тотото. Можеи евентуално 2-3точни резултата от мачове.
41
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До миризливия текейсар дядо ВаньоОбаждат ли се внуците от америка дядка?
40
2
 
18
 
! Отговори
соцоракул преди 4 години
Ще се завърне модата на чарлстона и сабото.Германия ще върне.марката.България и Македония ще въведат еврото.Ще забранят домашната ракия и виното..Доматите ще са на регистрационен режим в НАП.Ще асвалтират жълтите павета по европроект.
39
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До срамАко смяташ, че умен човек ще гласува за говорителя на мошениците дъртака Слави и неговата пропагандажестоко се лъжешсамо заблудени и чисти глуупаци Умен човек отдавна не се интересува от интересчията Трифоновза който е максиматаИнтереса клати феесса
38
14
 
14
 
! Отговори
дедо Ваньо преди 4 години
На руснаците стандарта им се вдигаДържавата Русия все повече укрепва срещу военните агресори от НАТОБългарите обедняват и емигрират да станат слуги на западаБойко трупа за внучетата и родатаТова е положението сеерасти
37
4
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
По - важно е какво ще каже утре кака Сийка /говорителката на Гешев/:))))))))))))))))))))))
36
2
 
16
 
! Отговори
Кака Ганка каза преди 4 години
В България простотията ще си остане все същата, но още по-така.Путин ще си кара мандата, руснаците ще си търпят теглото, руските доларови милиардери ще се множат.Тръмпи ще гледа сеира на демократ-кандидатчетата - грохнал уж социалист, ама истински милитарист, изкуфяващо и бълнуващо бивше вице, сенаторка мечтаеща да затрие американската икономика и бодър гей, който не знае защо иска да стане президент.Европа ще затъва в толерастия и катастрофата на "алтернативната" енергетика.Толкова засега.
35
2
 
15
 
! Отговори
срам преди 4 години
Само една тв-7/8 говори от един час за Апостола.Поканени са негови наследници и историци...алоу,бнт,кош с луков....
34
9
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Хахахаааааа, поредната руска хибридна новина :))))))))))))))))))))))))))))) Рашъните все Ванга им дай :)))))))))))))))))
33
1
 
10
 
! Отговори
2020 преди 4 години
След чумата по свинити.Ще измислят птича заушка о инфлуенца.По най дребния рогат *** ще го фане грип
32
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ванга беше ведомствената гледачка на комунистическата върхушка.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука има и поети.
30
7
 
6
 
! Отговори
оставете Ванга преди 4 години
Вижте това:"Двама християни взаимно се давят, стенат народите, но нищо не правят. А жълтата страна ще натрупа сила, щом могъщата мечка вече е покорила. Всеки от тези могъщи тирани ще реве, че света не е могъл да раздели на две. А делата им ще дадат плодове гнили, с чумата си много народ ще са избили. Лекарите ще търсят лек за тая зараза. Напразно тя е по-ужасна от проказа."