Хит: Хлъзгащи рокли

Ето кои звезди ги носят
10 юни 2020 22:03, Ивета Иванова
6
Хит: Хлъзгащи рокли
Снимка: Pexels

Хлъзгащите рокли се завръщат на мода през 2020 г., съобщават от британското издание на "Cosmopolitan".

Тази класическа рокля, която беше хитова през 90-те години, е идеален вариант за партита и официални събития, така че може да се снабдите с няколко различни цвята и да ги носите редовно на дискотеки.
 
Някои дами смятат, че хлъзгащите рокли не са за тях, тъй като те са направени основно от сатен и излагат на показ някои части от тялото повече от други рокли, а и очертават извивките. Но дори в момента да не сте в перфектна форма и да мислите, че трябва да свалите няколко килограма, пак може да си намерите хлъзгаща рокля, която да ви стои добре - има всякакви размери и форми.
 
Плюс е, че тези тоалети се обличат много лесно и бързо, не трябва някой да закопчава ципа ви или да се чудите как да стегнете корсета.
 
Комбинират се перфектно както със сандали, така и с боти. А напоследък става все по-модерно хлъзгащите рокли да се съчетават със спортни облекла и обувки.
 
Например, през зимата, може да облечете пуловер върху роклята, а през пролетта и лятото - да сложите тениска под роклята. Така постигате спортно-елегантен вид и определено ще направите впечатление, където и да се появите.
 
Сред знаменитостите, които често залагат на такъв тип рокля през последните години, са Зоуи Кравиц, Селена Гомес, Дженифър Лорънс, Джиджи Хадид, Ан Хатауей, Сиена Милър, Риана, Бехати Принслу, Ема Уотсън, Кендъл Дженър и др.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: модатенденциирокли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обожавам сатен!
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са рокли-комбинезони, нощници. Полиестерните са чист ***.
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПояснениеМачо с пари, бре!Ти да не си мислиш, че ще реагират така и тогава, когато те срещнат теб?Тези мацки искат да ги водиш на Малдиви и на Хавай, а не да си пишуркате заедно по форумите!
2
2
 
21
 
! Отговори
пояснение преди 3 години
наще миски , плейки , манекенки , чалгарки и други такива , носят плъзгащи се прашки , сами падат като видят некой мечо !
1
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната порция простащина.