2021 - Какво да очакваме в Годината на белия метален Вол?

Ще трябва здраво да работим
6
2021 - Какво да очакваме в Годината на белия метален Вол?
Снимка: Istock

Предстои китайската година на белия метален Вол. Настоящата 2020 е под знака на Плъха/Мишката и тя ще отстъпи място на Бика на 12 февруари 2021. Неговата година ще продължи до 31 януари 2022 г.

Волът е вторият от дванадесетте китайски зодиакални знака. Годината на металния Вол/Бик настъпва веднага след годината на Белия метален Плъх и преди годината на водния Тигър (2022). Ако сте родени в някоя от годините 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 и 2009 г, то вашият китайски зодиакален знак е Вол/Бик.

Що се отнася до Вола, то той е много трудолюбив и методичен. Новата 2021 г. ще бъде година, в която упоритият труд ще бъде възнаграден за тези зодиакални знаци. На късмет по отношение на парите ще се радват онези зодии, които не спират да полагат усилия. Също така ще усетим изцяло тежестта на нашите отговорности и ще е необходимо да удвоим усилията си, за да постигнем желаното.

Тъй като е метална година, освен бялото, цветове, които ще ни донесат щастие ще са жълто и зелено, те привличат просперитета и успеха. За да привлечете късмета към вас, носете метални аксесоари. През Годината на белия метален Вол ще трябва да бъдем дисциплинирани.

Ето и кратка прогноза за всеки знак за следващата китайска година. Ако не знаете кой е вашият китайски зодиакален знак, вижте тук

Тези зодии ще се радват на повече късмет.

Плъх

За родените под знака на Плъха идеалите и личните им връзки ще бъдат много важни. Годината на Вола идва със специална енергия за вас. Ще бъдете оптимистично настроени, а това много ще ви помогне.

Змия

Ако вашата зодия е Змия, то вие ще успеете да намерите отговори на най-личните и задълбочени въпроси. Желанията ви ще се сбъднат в точния момент, бъдете търпеливи, ще получите това, което ви е нужно. Близки и приятели ще имат нужда от помощта ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
За съжаление ние още сме в годината на оранжевата куха тиква. Вече десет години...
4
1
 
15
 
! Отговори
. преди 2 месеца
Предупреждение от мен - очаква ни желязно оцеляване и естествен подбор. В целия свят. Да го знаете!
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Очакваме ковид 2021.
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Очакваме Боко да подаде оставка
1
3
 
8
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 месеца
Е как кво?! Генералът каза - яко че се мре.