16 начина да покажете обич към половинката си

Бъдете уязвими и отворени към тях и към техните емоции
53
16 начина да покажете обич към половинката си
Снимка: Istock

Грижата един към друг в една любовна връзка е важно. Може би дори най-важното. Тя е синоним на уважение, любов, лоялност. Как си представяте грижата в любовта и начинът, по който я изразявате? Вижте 16 начина, с които да покажете, че някой е значим за вас.

1. Пригответе любимото ястие на любимия човек.

2. Разговаряйте всеки ден, дори и да не ви е ден. Интересувайте се от това как е минал денят на другия, споделете колко често мислите един за друг, когато не сте задно.

3. Няма по-добър начин да покажете, че ви е грижа за партньора, изненадвайки го с любимия шоколад, кратко пътуване или нещо друго, което знаете, че ще го усмихне.

4. Насърчавайте интересите и хобитата на половинката си.

5. Споделяйте визията си за бъдещето ви заедно, и работете по осъществяването ѝ.

6. Бъдете до любимия човек не само в хубавите мигове, а и когато „пада“.

7. Помнете датите и събитията, които са важни за партньора ви, това важи особено за мъжете, които нямат навика да помнят такива неща.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: любовна връзкаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ау, какви прекрасни хора има в коментарите.
39
2
 
2
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До 42Грешиш! Родът ми НЕ е е жалък. Нито пък на Родът на жена ми! Иначе да ти се връща "пожеланието", ялова фригидна самотнице! Нито мъжко чедо да прегърнеш и да имаш (защото ще го съсипеш и развалиш, понеже си мъжемразка!), нито женско чедо да видиш ( защото и нея ще я развалиш и ще я направиш като теб!) и нормален мъж да не имаш, еманципирана яловице.
38
2
 
1
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До 42Да ти се връща " пожеланието", нито мъжко чедо да прегърнеш и да имаш, нито женско чедо да видиш и нормален мъж да не имаш, еманципирана яловице.
37
2
 
1
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До 42Да ти се връща " пожеланието", ни мъжко чедо, нито женско да видиш и нормален мъж да не имаш, еманципирана яловице.
36
2
 
1
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Какъв етнос си изхранвала, ***? Ти за себе си не можеш даде погрижиш, щяла да изхранва ***.нговците. Кое е задължително и кое не и за кого или за коя пак не можеш да кажеш, еманципирана ялова пат.ко. Хайде, нямам повече време да се занимавам с вас! Имам си семейство! Писах си мнението по темата, то е ясно, че еманципираните женки нямат нищо женствено, камо ли пък да изпитват обич и любов, но злоба да!Един нормален мъж не можете да задържите,камо ли пък и да го имате, защото той не ще да ви слушка
35
2
 
1
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Брей, колко злобни женки са се разревали тука! Вие не сте жени, а простички простакеси женки, не можете да се сравнявате с жена ми, тя е избрала мен за нейн мъж и съпруг, а вие не можете да задържите и един от многото кандидати, минали през вас и краката ви! Не сте нормални и то е ясно! А тези "мъже", които ви защитават отдавна са се отървали от мъжката си природа и сте ги превърнали в меки разнежени ***! Една па.ча искала да ме кастрира, ама ако дойдеш, ще си навреш уреда не знам къде
34
1
 
2
 
! Отговори
До гост преди 3 години
Как не те е срам да пишеш тъй,бе? Съжалявам жена ти. Нямала баща и нямала друг избор освен да се омъжи и като нямала друг кандидат вземала тебе. Да не мислиш,че който и да е човек му я хубаво да го обиждат? Тя да те уважава,да гледа *** и баща ти и ти като някаква слугиня да я тормозиш. Мълчи си просто защото няма избор. И защо снахата да гледа и свекъра и свекървата си? Има си деца и нейни родители. Ти като син се грижи за собствените си родители защо да е длъжна жена ти или етърва ти?
33
2
 
1
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До бай ИванБай Иване, не се отчайвай! Ще си намериш твоята жена! Аз успях и я намерих, ще успееш и ти! Желая ти само успех и в бъдеще семейно брачно щастие!
32
1
 
1
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Не знам, но все такива случаи на такива, герои и "героини" ги има тука, за съжаление. Даже и по новините и телевизионните шоута сте жалко известни! Уви, свестните българки са малко, но съм щастлив , че жена ми и жените на приятелите ми са от малкото читави.
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само комплексари си бият приятелките. Даже и да заслужават биеш им шута и си търсиш нова.
30
3
 
1
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До номер 27Тези, които си гонят или бият приятелките си, имат причина да го направят, понеже вие нещо не сте в ред, а и вероятно не сте и читави. Като гледам себе си и приятелите ми, при нас няма такива драми, понеже съпругата ми и жените на моите приятели са нормални и свестни жени. Има разлика и между жени и женури! От вторите си! Не си свестна и читава, номер 27 и вероятно затова твоя приятел, който смяташ само за оплодител, те удря, бие и гони, не защото е *** ***, а от справедливост.
29
2
 
2
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До 28Много лоши разсъждения имаш, номер 28Като те гледам ти и родната си майка ще оставиш в старчески дом. А какво остава за майката на приятеля ти. Казваш, че езикът ми е бил ужасен, но твоят език е повече от ужасен, проявяваш злоба, неприсъща за жена, а за чудовище, чудя се и как ли се държиш с приятеля ти и за какъв го смяташ?Просто за оплодител?
28
2
 
2
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До номер 27Пий си хапчетата! Нормалните жени и съпруги са на почит, това че повечето женки не сте в ред и ви бият и ви гонят, независимо от това дали се родили дете то от какъв пол или нямате дете, е съвсем друг въпрос. Тъста ми е починал много преди да срещна съпругата ми, така че няма как брачните отношения от нейна страна да са на база " лична изгода" А и тя повече говори с добро за своя починал баща, го почита повече от майка си, й вярвам, понеже и близките й говорят за него само с добро
27
1
 
1
 
! Отговори
бай Иван преди 3 години
Търся жена, която може да готви и да се грижи за децата, пък аз ще осигуря всичко останало. За жалост малко такива останаха.
26
2
 
3
 
! Отговори
До гост преди 3 години
Как може да казваш за жените ,,женуря" и,,п.атки" Ще ти го кажа на твоя ти език: Твоят не е златен и ако не е писано,няма да ти се роди момче. Странно е,че в 21 век,някой в България още говори за мъжко семе. Така са мислели хората преди 100 години. Уж си млад човек? Да знаеш на Запад ,снахата не гледа свекървата. В Германия е прието възрастните хора да отиват в старчески дом,където полагат грижи за тях. Здравната система на германците е направена така,че една част я плаща държавата.
25
2
 
3
 
! Отговори
До гост преди 3 години
Ти не си добре с главата. Да караш жена ти да ражда и ражда докато не се падне момче. И ако не успее да ти роди ,ще я изгониш или убиеш ли?За да живее с теб, тя просто няма къде да иде да живее. Тъстът ти е починал и сякаш това ти дава право още повече да я тормозиш. Като ти чух речника,думата ,,уважение" не присъства в него.Съжалявам децата ти,че имат баща като теб.
24
1
 
2
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До 24Какъв етнос издигам, ***,освен бялата раса, Българския и европейския етнос, ***, мъжемразко?
23
3
 
2
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Жена ми не е смотана, нито смотанела, за разлика от твоята. Смо.тана Смота.нела ще наричаш патkaта, с която си, ако въобще и нея имаш, друже. Само комплексари като теб се събират с комплексирани смотанелки. Колко случаи има такива, подобни на твоя, бол! :)))
22
2
 
4
 
! Отговори
До 19 преди 3 години
Какъв е гостът ли?Егоцентрик, намерил някаква смотанела и безгласна буква да го търпи.Мнение,различно от неговото не го кара дори да се замисли. Той за всичко е прав.Той е център на вселенатаИма и един етнос,който издига на пиедестал момчето и ако ще и 10 деца да имаш, нямаш ли момче, все едно, че нямаш деца.Чакайте да видите сега какви ругатни и обиди ще изригнат.Комплексарщината така се избива.
21
7
 
5
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До 21"Много вярно. Жените масово не са добре с главния бушон. Мислят се за посилни и се борят с вятърната мелница. Масово са самотни майки или самотни жени на 35 40. С такова мислене това ги чака всички."Правилно. Подкрепям мнението ти.