Зодиите, които търсят секс, а не любов

Ето кои са те
29 ное 2020 23:00, Ивета Иванова
30
Зодиите, които търсят секс, а не любов
Снимка: Pexels

Всеки има различни представи за връзките и критерии за партньора до себе си. Някои копнеят за брак, дом, семейство, докато други предпочитат забавленията, флиртовете, рядко търсят нещо сериозно и избягват драмите. Затова, те предпочитат несериозните връзки и не търсят любов, а секс. Вижте кои са тези зодии, според "Times of India".

Водолей
 
Водолеите не са сред най-емоционалните зодии. Посвещават живота си на каузи, идеи, не търсят дълбочина в отношенията с другите и предпочитат секса пред любовта. Не искат драми, не мислят, че могат да се обвържат сериозно за дълъг период от време, тъй като вниманието им няма да е съсредоточено върху семейството и партньора. Когато са във връзка, те прекарват време с партньора, основно като се отдават на физически контакт, нямат общи занимания и хобита с него.

Овен
 
Овните са сред най-страстните зодии и много бързо могат да бъдат възбудени. Копнеят за сексуални преживявания и могат да бъдат пленени само с един поглед или някое леко докосване. Обожават да флиртуват и бързо може да им замаяте главата, ако пофлиртувате с тях. Ако много ги привличате, нямат никакъв проблем да правят секс с вас, дори да не сте във връзка и да не ви харесват като личност. Те са импулсивни, действат без да мислят, и не могат дълго да останат в сериозна връзка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
1
 
! Отговори
koko преди 3 години
до 9:защо не си? Ученичките трябваше да си ги цепнал вече?!
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Супер тъпо. Като всичките ви астрологични статии. Познавам и от двата вида, линкове не отварям да видя има ли още и какви, и нищо общо с писаното няма, че и астрологията не го твърди.
5
3
 
13
 
! Отговори
SS преди 3 години
Просто се чудя как може да има хора който да вярват на зодиакални знаци? При днешната система която парите определят отношенията каква любов търсите?Няма ли пари няма любов.
4
0
 
15
 
! Отговори
20-годишен преди 3 години
Аз до секс не съм стигнал още, вие за зодии ми говорите :(
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Живи и здрави да са Господ здраве да им дсва
2
3
 
10
 
! Отговори
НАДАРЕН РОМ преди 3 години
А СТРЕЛЦИТЕ НЕ СТРЕЛЯТ ЛИ ПРАВО В ЦЕЛТА .ИЛИ.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аса не може така това е саботаж което говорите еее ама има и друго сега си сех любовта си е любов яз например все университета мацките си ги лашксх Етака за спорта ама и друго хем си ги лашках хем си ги обичах