Уран в нова фаза - какво да очаквате?

Планетата става директна
15 яну 2021 18:07, Иванка Гъркова
6
 Уран в нова фаза - какво да очаквате?
Снимка: IStock

Край на ретроградния Уран!!! Планетата, която започна тази своя фаза още на 15 август миналата година, става директна днес, на 14 януари. А това носи големи промени в живота, особено с вашите финанси и стабилност. Но вместо да се съпротивлявате на случващото се, трябва да приемете всичко, защото е за ваше добро.

Неслучайно наричат Уран „Великият будител“. Той ще ви накара да видите нещата от друга гледна точка и да признаете онова, за което до момента сте си „затваряли очите“. От друга страна два дни по-късно – на 16 януари, ще добиете повече смелост и ще получите вдъхновение за реализиране на вашите идеи, които отдавна чакат на опашка.

Според зодията: Какво да очаквате от директния Уран?

Овен

Време е да ограничите разходите си. Вместо да прахосвате приходите си за предмети, от които нямате нужда сега, започнете да спестявате. Уран ще ви научи как да управлявате финансите си така, че да спрете да бъдете на минус. Заделете известна сума, в края на месеца ще ви потрябва и ще му благодарите.

Телец

Вие обичате стабилността и когато Уран става директен, първи ще усетите известна хаотичност във вашите действия. Но не забравяйте, че истинската сигурност е в самите вас. Каквото и да чуете, не позволявайте на хората да съсипят настроението и плановете ви. Ще ви бъде много по-лесно да вървите напред, ако вярвате повече в себе си и следвате предварително начертания от вас план.

Близнаци

Всички Близнаци са готови на всичко, за да направят света по-добро място за живеене. Но сега, заради невъзможността да промените нещата около вас сте по-тъжни и раздразнителни. Опитайте се да балансирате и си дайте малко почивка. Има и други, които ще поемат започнатото от вас.

Рак

Приятелите идват и си отиват, казва астрологът Лиса Стардъст. Най-добрият начин да се разделите с някого, на когото държите, е да не правите драма от това, а да го оставите да се развива. Помислете за първи път за себе си, а не за тях. Ако са ви разочаровали, поставете ги на място и не позволявайте отново да ви се „качват на главата“.

Вижте какво да очакватостаналите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
В мазето у село държа бурканите с уран на дистанция един от друг от 3 метра - иначе посред нощ мазето свети и извънземните идват, и ми ядат от туршията...
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иванке, Иванкееее....родителите ти толкова надежди имаха за тебе, ех...
1
0
 
3
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
До АнонименДиректен.