Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 22-28 февруари
22 фев 2021 22:51, Ивета Иванова
7
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Кратка ретроспекция на поведението и отношенията няма да ви навреди. Бъдете честни пред себе си и, ако установите, че сте „стъпили на криво“ и сте огорчили половинката си, съберете сили и се извинете. Бъдете сигурни, той/тя със сигурност ще оцени смелостта ви високо и ще забрави допуснатите провинения.
 
Телец
 
Любовта ще ви се усмихва почти ежедневно. Обстановката около вас ще е спокойна и подходяща за разговори на трудни теми. Интересното е, че приятел/ката ви ще е по-активн/а от вас за провеждането им. Не отказвайте. Освобождавайки връзката си от вредни страхове, ще промените изцяло характера й.
 
Близнаци
 
Разпределете текущите си задължения така, че да разполагате и с лично време. Няма да сгрешите, ако го посветите до колкото е възможно на половинката си. Не само ще се опитва да създаде добро настроение, но и ще ви подскаже оригинални варианти за преодоляване на препятствията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
или преди 3 години
може би само мазоли
3
0
 
0
 
! Отговори
надявам се преди 3 години
да ти е станала кило че колко калории гориш от тия клюки как не ти се схвана устатаплати си ти с твоите деца
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обичам мацката все Бг.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При мен и половинката всичко е ок изглежда лошата планета отвори врати и комуникациите беше чудесна нали се сещате че планетите оправляват и си комуникират днес беше повече от прекрасно човек има една половинка треба уважение и обич