Перфектната романтична среща за всяка зодия

Внимавайте как я планирате
2
Перфектната романтична среща за всяка зодия
Снимка: IStock

Астролозите твърдят, че хората, родени под едно и също съзвездие, се държат приблизително еднакво. Те имат доста сходни вкусове и интереси, много общи черти в характерите си и дори подобни маниери. Счита се, че отношението на всяка от 12-те зодии към романтичните срещи също е доста различно.
За едни зодии срещата с половинката трябва да е страстна и вълнуваща, за други – нежна и чувствена, а за трети – спокойна и дискретна.

Затова, ако отскоро си имате сериозна половинка и все още се вълнувате как да организирате за нея специална, перфектна романтична среща, то базирайте се на зодията ѝ.

За срамежливия домошар от зодия Рак, срещата в препълнен ресторант може да бъде истински провал. За авантюриста от зодия Стрелец пък, срещата в домашни условия, може да бъде катастрофално скучна и т. н.

Ето и повече за това каква романтична среща да организирате за партньора си, така че да го зарадвате максимално (базирано на неговата зодия):

Овен

Овенът обича да излиза на места, където нещо се случва. В противен случай обстановката бързо ще му омръзне. Уютният ресторант с традиционна кухня не е добра идея за успешна романтична среща с човек от зодия Овен. За този човек ви трябва някаква по-уникална и необикновена идея. Овенът има нужда от страст и пламък, от по-оживена и интензивна енергия. По-добре го заведете на някакво спортно събитие (футболен, боксов мач или на някакво екстремно състезание с коли или мотори) или на рок концерт. Гледането на провокативен филм също е чудесна идея.

Телец

Телецът обожава традициите, така че цветя, плюшена играчка и/или шоколад, поднесени на лунна светлина, са една идеална опция за вашия любим от тази зодия. Тук качеството е от значение. Букетът трябва да е голям, ресторантът – луксозен, а дрехите за събитието – стилни. Телецът ще се чувства добре и в уютен, но скъп ресторант, с елегантна атмосфера и лека музика. Другият ви вариант е да заведете вашият Телец на кино и да изгледате заедно с него някаква комедия (може и романтична). Хората от тази зодия ценят добрия хумор.

Близнаци

Близнаците обичат да бъдат сред хората. За да изненадате вашия любим човек от тази зодия, ще трябва да го поканите на някакво събитие, пълно с хора – тенис турнир, премиера, сватба, коктейл, модно ревю и т. н. Също така можете да заведете Близнаците и на оживена закусвалня или в някое модерно кафене, в което животът ври и кипи. В името на разнообразието и изненадата, можете да покриете очите на вашите Близнаци с кърпа и да ги заведете на място, което те най-малко очакват (например, на панорамен ресторант с фантастична гледка или на пързалка за зимни кънки).

Вижте каква е перфектната романтична среща за представителите на останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Античен ром преди 3 години
Овен, телец и Козирог, трябва да се изведат на паша, а рак и водолей - на аквапарк или на романтичен пикник край някое блато.