Незабравимо лято с бански костюми 2021

Бъдете готови да обръщате погледите по плажа
14 апр 2021 02:00, Дарена Найденова
10
Незабравимо лято с бански костюми 2021
Снимка: Pexels

Времето навън е по-променливо и от настроението на жена, нищо че вече не сме в месеца на нежния пол. Все още не можем да разберем дали да прибираме дебелите дрехи или да ги оставим в гардероба за всеки случай. Един ден слънцето ни кара да облечем късите ръкави, а на другия трябва да вадим ботушите и зимните шапки.

В такива времена е трудно да мислим за плажа, но лятото така или иначе ще дойде. Именно затова е добре да започнем търсенето на подходящи дрехи за топлите месеци, а в това число влизат и банските. Голяма част от нас пропуснаха морето миналата година, което означава, че тази трябва да се завърнем на плажа с гръм и трясък. А какъв по-добър начин за постигане на този ефект от избирането на удобен, но в същото време сексапилен бански?

През последните години се хващаме, че пропускаме покупката на бански, казвайки си, че и старите модели ни вършат работа. Класическите бикини, нещо с точки или цветя, микс от различни цветове или нещо подобно. Това са основните стилове, които всеки от нас притежава, но тази година е време да добавим и нещо ново.

Помислете за включване на малко блясък във визията си и се насочете към дизайни на лурекс. Металната нишка ще гарантира, че дори да носите обикновен черен бански, ще имате най-привлекателния вид на плажа.

Вижте идеите за бански костюм в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2 - заври си тъпите сaтйове много дълбоко отзад!!!
2
0
 
6
 
! Отговори
Надявам се преди 3 години
Истински незабравимо ще е лятото БЕЗ бански костюми....... предполагам :-) :-)
1
0
 
1
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Стана ли ви зелето?Моето се вмириса и вони!