Какво е тайното впечатление на приятелите за всеки от зодиака?

Какво не ви казват близките ви...
11 юни 2021 21:56, Теодора Драгоева
12
Какво е тайното впечатление на приятелите за всеки от зодиака?
Снимка: IStock

Да мислиш, че приятелите ти ти споделят всичко, е доста наивно. Най-близките хора от приятелския ви кръг със сигурност ви обичат, но вие не сте перфектни и те го знаят, но вероятно не ви го казват. Има неща, които тези хора си мислят за вас, но не смеят да ви ги споделят, за да не ви засегнат.

Така че, ако имате сили да прочетете, ето какво вероятно си мислят за вас вашите приятели, въз основа на вашия зодиакален знак:

Овен – „Понякога си много напрягащ!“

Приятелите на Овена обичат да бъдат около него, защото той е темпераментен, енергичен, уверен и смел. Той зарежда и освежава хората около себе си, но от друга страна малко ги напряга. Някои негови приятели със сигурност се уморяват от неговата спонтанност, от неговите изисквания, от неговото темпо. Освен това с човек Овен не може да се спори, но няма и как да му го кажеш, нали?

Телец – „Ти си егоист, който се интересува само от собственото си удоволствие!“

Телците обичат спокойствието, лукса, хубавата храна и изисканата обстановка, така че времето прекарано с тях, обикновено винаги е приятно и релаксиращо. Когато си почиват или се забавляват в компанията на приятели, те обаче не желаят да говорят, нито пък да слушат за работа, проблеми и ангажименти (особено пък за чуждите). Телецът буквално може да обвини свой приятел, че му разваля хармонията и настроението, ако му говори за професионалния си живот по време на почивка.

Близнаци – „Понякога не си много лоялен приятел!“

Ако представител на зодия Близнаци се озове в препълнена зала/място с нито един познат човек, скоро ще има много нови събеседници, разбира се. Хората от този знак са много комуникативни и обикновено са душата на компанията. Лошото е, че докато си създават новите контакти, те буквално забравят за своите приятели, с които иначе са отишли на партито/конференцията/събитието и т. н. Те тотално изключват с кого точно са излезли и кой е бил техният спътник. Това понякога може да бъде доста обидно за приятелите им. На всичкото отгоре Близнаците може и да си тръгнат от купона и да изоставят човека, с когото са отишли, без дори да му се обадят!

Рак – „Все си депресиран за нещо!“

Хората от този знак обикновено са отзивчиви, мили и любезни. Те карат приятелите си да се чувстват изключително обичани и обгрижвани. Проблемът им е, че често са тъжни и мрачни без причина. Понякога излишно натоварват близките си със своите негативни, потискащи мисли и им действат като енергиен вампир. Те винаги виждат чашата наполовина празна и дори и техен приятел да се опита да им повдигне настроението, те ще намерят начин да го „убият“ отново с мрънкане и оплакване. Ако някой каже на Рака „Виж колко е хубаво и слънчево времето навън“, той ще отговори: „Това е заради глобалното затопляне!“

Вижте какво тайно мислят приятелите за представителите на останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дамата от снимката пак мисли за друго. За рака е вярно.
3
1
 
0
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Аз съм мъж, зодия Близнаци и е вярно написаното. Много пъти съм постъпвал точно така по разни купони и после ми се сърдят. Ами това че съм отишъл с някой не значи, че трябва да съм само с него или нея. Да не са ми деца :))) Или пък се напия и си тръгвам, няма да си взимам специално "ЧАО" с който съм дошъл...ахахахаха :))) Така де
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като знаем кои ги пише тези неща нема смисъл да се засягаме