Марс в Лъв - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода
15 юни 2021 20:39, Ивета Иванова
3
Марс в Лъв - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

Марс, планетата на агресията и действието, се премести в знака на огнения Лъв на 11-и юни. Тя ще остане там до 29-и юли, което значи, че ни очакват 6 седмици, пълни с приключения, вълнуващ интимен живот и позитивна енергия. Периодът ще е чудесен за огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец, а неподвижните Телец, Скорпион и Водолей ще са доста заети. Ето какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan". 

Овен
Любовта е във въздуха за тях през тази пролет и през това лято. Енергията на Марс носи раздвижване и вълнения в романтиката, секса и любовния живот като цяло. Овните ще си изкарват забавно, ще са още по-страстни, ще имат приятни преживявания в спалнята и ще покажат, че доминират в леглото.
Телец
Ще са все по-заети вкъщи. Това е чудесен момент, ако са решили сега да се местят да живеят на друго място. Ако не, време е да декорират наново дома, да направят някакви промени, да почистят основно. Нека са продуктивни вкъщи.
Близнаци
Те са приказливи по природа, но Марс в Лъв ги прави още по-общителни и социални. Близнаците няма да си вземат почивка, ще говорят с много хора, ще се забавляват, ще си изкарват чудесно. Чувстват се като най-популярните, създават много връзки и прекарват доста време с компанията.
 

3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ново поколение от моногамни християни не гурувци полигамни
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ПРОМАКЕДОНСКАТА БНТ УСИЛЕНО РАБОТЯТ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ. ИСТОРИЯТА ЩЕ ГИ ОСЪДИ!!!
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да чакат лъвът да се напие с вода и да изкара Марс отзад във формата на кафява каша.