Хит: Нокти в златисто и черно

Тенденция за лятото
21 юли 2021 22:50, Ивета Иванова
5
Хит: Нокти в златисто и черно
Снимка: Pexels

През лятото обикновено хит в маникюра са светлите и свежи цветове. За плажа, парка и нощите с коктейл в ръка се препоръчва да заложите на розово, златисто розово, червено, светлолилаво. А нюансите на синьото и зеленото са идеален избор, когато сте на море и си правите снимки на брега.

Сега обаче става хит маникюра в 2 цвята, който стои по-елегантно и е подходящ и за официални събития. Става дума за съчетание между черно и златисто.
 
С нокти в тези нюанси ще изглеждате наистина бляскави и величествени. Като жена, която знае какво иска и как да го получи. Лакът в златисто и черно издава, че обичате лукса и ви прави изискани и уверени.
 
Може да използвате бяла или безцветна основа и да нарисувате златисти и черни точици. Или пък в горната част на нокътя да заложите на черно, а в долната - на златисто, като оформите френски маникюр.
 
Друг вариант е да използвате черно за основа и да нарисувате златни точици, които приличат на конфети. Някои рисуват и геометрични фигури с бяло, черно и златисто.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: маникюрноктикрасота
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
с преди 2 години
терорисеи не преговаеяме и с дрогирани *** разлойениа и откаде накьде се индетифицирате с насудобно е да дебилства6 ни няма кои да те тарпи
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С черното си крият калта под ноктите.