Венера в знака на Дева - кои зодии ще имат промени в любовта?

Може би вашата е сред тях
22 юли 2021 17:45, Михаела Лазарова
1
Венера в знака на Дева - кои зодии ще имат промени в любовта?
Снимка: Istock

На 22 юли ни очаква поредното космическо събитие – Венера навлиза в знака на Дева. Така ще се задържи до 16 август. Девата е практичен земен знак, но и променлив. Въпреки това родените под този знак обичат да бъдат в помощ на другите.

Венера е планетата на чувствата. В знака на Дева тя има уникалната способност да направи Девите по-чувствени, да бъдат емоционално-прагматични.

През следващите седмици Венера в Дева ще ни научи как да бъдем по-прагматични и свързани със своите чувства. Чувствате ли се заредени с енергия? Свършете нещо полезно. Чувствате ли се емоционални? Разговаряйте с приятелите си, особено ако сред тях има представители на водните знаци Рак, Скорпион и Риби. Венера в Дева прави хармонични аспекти с Уран в Телец и Плутон в Козирог, което е чудесен транзит за всякакви практически проекти.

По време на този транзит представителите на три зодиакални знака ще имат динамичен любовен период.

Венера е планетата на любовта и красотата. Тя ни носи задоволство, хармония във взаимоотношенията ни – вдъхновява ни да търсим красотата и да я споделяме. Сега е чудесно време за любов, интимност.

Девата е знакът, най-силно свързан с перфекционизма и постиженията. Девите са щателни, ориентирани към организационните детайли. Понякога е трудно да се работи с тях. Те са елитарни и дисциплинирани. Когато Венера е в Дева, ние търсим уникален поглед към романтиката и любовта.

Ако нечии любовни отношения не вървят гладко, този транзит ще ни помогне да започнем отначало.

Кои зодиакални знаци ще видят подобрение в любовния им живот?

Зодия Телец

Телците ще бъдат обзети от онова настроение, което ги кара да осъзнаят, че имат нужда от действие, промяна. Докато мрачните мисли могат да влязат в съзнанието ви, вие ще ги използвате като гориво за следващия ви ход, който в случая е свързан с изчистването на всички проблеми, които съществуват в настоящата ви връзка.

Повече за зодия Телец и останалите зодии, може да прочетете в Az-jenata.bg


1
Още от Ако щете - вярвайте
10 грешки на Стрелците в любовта
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
... преди 1 седмица
ne sum planeta