Как да различите лошия човек?

Той е неспособен да поиска извинение
22 фев 2022 21:00, Михаела Лазарова
63
Как да различите лошия човек?
Снимка: Unsplash

В живота си срещаме различни типове личности сред роднини, приятели, любовници, колеги, познати. Някои могат доста дълго време да ни заблуждават за себе си, а и нерядко ги оправдаваме за постъпките им. Това са лошите хора. Те не се променят към положително. Как да ги различим, за да можем да се предпазим от тях?

1. Избягване на отговорности

Една от чертите, които отличават лошите хора е, че те когато могат ще си спестят отговорностите, но за сметка на това ще държат останалите виновни, ако нещо се провали. Защо го правят? Защото са мързеливи, страх ги е от провал, липсва им смелост и т. н.

2. Неспособност за приемане на критика

Никой не обича критиката, но когато е в малки количества и е градивна, тя би могла да действа и положително. Когато някой е отворен към нова информация, градивна критика, това е показател, че има способността да се променя към по-добро. От друга страна, приемането на всякакъв вид критика или противоречиво мнение като лична атака и отвръщането с негативизъм, определено не поставя човека в графата „добър“.

Лошите хора не само, че не са способни да приемат критика, но се смятат за безгрешни и в същото време няма да си спестят критиката към някой друг, дори той да се е представил повече от добре.

3. Присмиват се на външния вид на другите

Лошият човек има нужда да се чувства уникален, да е над другите, затова винаги когато има възможност, ще обиди някого. Това може да изглежда дори като комплимент. Реши ли да се присмее, лошият човек ще го направи или пред самия човек, или ще злослови зад гърба му.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
В. преди 2 години
Не разбирам минуса на 46. Младите госпожици нали са част от младежите. Ащо бях писал женската наивност сигурно щяхте да ме изтриете, нали.
35
0
 
2
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Да познаваш лош човек е наказание и урок! Хубавата новина е, че лошите хора си приличат! И е трудно да се излъжеш втори път! Просто ги държиш надалеч!!!
34
2
 
0
 
! Отговори
Алито от София преди 2 години
С една дума, всички лоши,, хора "са на гей арена Подуяне, щом са кръстили обора си на убиеца Гундьо, и си гонят талантите, с една дума милиционерска му работа, най тъпите селяни от край време ставаха джандари, на гей арена Подуяне всички са такива от край време
33
2
 
0
 
! Отговори
В. преди 2 години
Вече си казах че прилича на мен.
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лошите хора винаги се маскират, като много мили, дружелюбни, приказливи и вечно усмихнато-озъбени майм*ни, от чиято уста не може да чуеш и една нецензурна дума. Но само да ги видите с истинските им лица-даже и вулгарните хора, нямат такйв речник и държание. Такива, като ги видя и веднага ми стават ясни.
31
2
 
0
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 години
Снимката е велика! Мога да ви кажа и какво вика главния герой, като я рита от скалата - "This is Spartaaaaaa! :D
30
3
 
0
 
! Отговори
В. преди 2 години
Пила ти плюс макар темата да е за лошотията, не за младежката наивност.
29
2
 
1
 
! Отговори
В. преди 2 години
Той Хари после разказа. Та тя имала приятел в казармата. А оня при който карахме нова година, Бай Вълчан, му бил братовчед. Като видял че ставаме гаджета, той завидял и я поканил на някаква хижа край селото на разходка. Останали вечерта и я изнасилил. След което се оженил за нея. Тя му родила дете, после второ. Междувременно се върнал първият и приятел от казармата и почнали да се срещат без да се крият. Тв му го връща тъпкано, Бай Вълчан си скубе косите...Не знам дали е жив.
28
2
 
1
 
! Отговори
В. преди 2 години
Не взех пари, ама точно когато В.Найденов пееше Чудо ли е станало...камерата даде мен с брада как чукаме чашите с някакво момиче. Беше станал скандал. Хачо обаче беше харесал сцената. Та гледахме програмата, танцувахме и се целувахме. В това село с онова момиче се харесахме. Тя учеше в София. Виждахме се няколко пъти. Послефния път като се целунахме тя се изчерви. Не каза нищо, ама аз разбрах че нищо е станало. Повече не я видях.
27
2
 
0
 
! Отговори
В. преди 2 години
Сигурно ще прилича на мен. Едно време един приятел, Хари се шегуваше че съм Мефисто. Събуждам у някои лошото. Веднъж бяхме на Нова Година в едно село край София, при негов приятел. Купонът беше в селското барче. Първа пихме ракия с компот. После какво ли не. Танцувах с едно хубаво момиче. Целувахме се. Гледахме новогодишната програма. Точно бях участвал в нея като статшст за пари, които не ми дадоха....
26
1
 
6
 
! Отговори
Къро сатъро !!! преди 2 години
Ха ха ха!Пълна глупост и опашата измишльотина е,че българите като цяло са лоши хора,бре!Истината и само тя-българите като цяло не са лоши-те са ЗЛИ,бря!Общо взето средно на 1000 българи около 5-6 са сравнително добри хора,около 200-300 са горе-долу лоши хора а пък останалите до хиляда са само ЗЛИ иизчадия адови,бре!Ха ха ха!пп-Кофти Истина, но реалната Истина!Ха ха ха!!!
25
2
 
1
 
! Отговори
Ако е политик преди 2 години
значи не е човек!
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само не ми казахте какво е *** щот всяка вечер говорите за такива.
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече нема педофили хората вече са образовани знаят какво е педофил,че това са хора които си падат по непълнолетни и е незаконно.
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи хомосексуалистите искам дебело да подчертая,че те така си се раждат с уреждане и не са виновни хората,увреждане в генома,за тези които не знаят и не са образовани.
21
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А стига па тибе да не сме в църква.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неисках да обиждам хомосексуалистите така ми доиде просто явно при тях това е генетично увреждане на генома още от малки са болни и не са добре,те маи нямат нищо общо с *** културата,аз дори незмам какво е *** някои да ми каже какво точно означава ***.
19
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм виждал хора на 30 къде си падат по 14 ,15 годишни и сега си имат жени,явно при някои е моментно състояние.
18
1
 
7
 
! Отговори
Realist преди 2 години
Много просто:1.Безкрайно алчен2.Нечовешки злобен и отмъстителен3.Подъл4.Партиец с неопределен пол5.Хамелеон6.Слуга по душа
17
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Педофилите са болни хора трябва да се лекуват,трябва да си пият хапчетата,това е болест,Путин какво ги прави педофилите в затвора ли ги вкарва или ги убива репресирали ги,вия какво искате да ги правиме да ги измъчваме ли,това са хора които се нуждаят от лечение,незнам дали могат да се поправят,това са психопати,социопати нарцисти,някои от тях за параноици шизофреници.