13 знака, че мъжът Телец е запленен от вас

Може да ви помогне да преустроите живота си по удобен начин
4
13 знака, че мъжът Телец е запленен от вас
Снимка: Istock

Излизате с мъж роден под знака на зодия Телец? Има нещо специално в Телците. Романтици по душа, тайнствени, забавни, те понякога могат да бъдат трудни за разгадаване. Може да минат седмици докато разберете дали наистина изпитват емоции към вас. Как да сте сигурни дали вашият Телец наистина ви харесва?

1. Той се фокусира върху вас. Мъжът Телец ще ви приеме сериозно, когато разговаряте и никога няма да ви накара да се чувствате на второ място.

2. Ще се отвори пред вас. Мъжете родени под този зодиакален знак са известни с това, че са малко по-интровертни. Ето защо, ако Телецът ви харесва, то той ще бъде по-разговорлив, когато е в компанията ви.

3. Физическа близост. Телецът ще се опитва да ви докосва, още преди да сте стигнали до спалнята. Уж неволно, може да ви предложи лек масаж, ако случайно споделите колко са схванати раменете ви.

4. Подаръци и комфорт. Мъжете Телци обичат да им е удобно, да имат хубава храна, да водят по-луксозен начин на живот. Когато ухажват, но и във връзка, те са щедри на подаръци, внимание.

5. Научава вашата рутина. В процеса на опознаване Телецът ще се опита да проследи вашият график, за да улучи точния момент да ви покани на среща, да ви позвъни. Ще е любопитен към начина ви на живот.

6. Най-лесният начин да разберете дали някой мъж, включително и мъжът Телец ви харесва, е като се вгледате в езика на тялото му – повдигане на веждите, изпъчва гърдите си напред, осанката е изправена, краката и ръцете му са отворени към вас, а не кръстосани.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Abe ako e nekoya telica po mladicka taka moje
2
5
 
3
 
! Отговори
факт преди 2 години
pycката apмия се oc.pa и скоро се връщат като би.ти ку.че.та отново в Mopдорската степ
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И още един знак - като ви види и се удря в челото с оная си работа.