Цветът на лято 2022: Розовото, което звездите носят

Как да се обличаме по последни тенденции?
30 юни 2022 22:33, Дарена Найденова
3
Цветът на лято 2022: Розовото, което звездите носят
Снимка: Getty Images

 Още през януари от модната индустрия обявиха зелениката за преобладаващия цвят тази година. Но 2022-а имаше съвсем други планове.


Вече преполовихме годината и спокойно можем да кажем, че модата предлага много смели, живи и ярки цветове. Сред тях са лилаво във всякакви нюанси, оранжево с акцент върху тиквените и мандаринените тонове, и наситеночервеното. Но нито един от тези три цвята не е бил по-завладяващ от розовото, което ще е на мода този сезон, а и в следващия.

Началото на тенденцията може да се проследи до дефилето на Valentino за колекцията есен/зима 2022 в Париж, по време на което модната къща представи колекция, в която преобладаваше розовата гама. Модели показваха различни нюанси, а дори Зендая носеше неоново розово от главата до петите. Тя облече двуреден блейзър върху блуза с дълбоко V-образно деколте и панталони в тон и бродирани с флорални апликации. Малко след това от Warner Brothers пуснаха първия поглед към предстоящия филм за Барби, в който Марго Роби сияе зад волана на яркорозов кабриолет.

Сега розовото е навсякъде и във всякакви нюанси, а знаменитостите не могат да му се наситят. Ванеса Хъджинс носеше розов комплект по време на ваканцията си в Рим, а Хейли Бийбър избра цвета за ежедневните си задачи, обличайки розова минирокля под овърсайз блейзър. Дуа Липа също влезе в тенденцията по време на турнето си Future Nostalgia, а Ким Кардашян се превърна в кукла Барби с помощта на Balenciaga.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: мода 2022
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Зевзек преди 1 година
Абе оставете розовото ами това дето се вижда в деколтето на розовото то винаги е било модерно и ще си остане и за напред.