Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Вижте астрологичната прогноза за периода 12 - 18 септември
12 сеп 2022 18:03, Иванка Гъркова
5
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 12 - 18 септември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите дни.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
 
Овен
 
Случки от миналото упорито ще се появяват в настоящето, при това от към положителната си страна. Ще разполагате с разнообразни варианти за действие. Не бързайте с важните решения дори да сте напълно сигурни в реакцията на приятелите и партньорите си. Някои стари връзки ще се възобновят и активирането им ще окаже положителен ефект върху финансовото ви положение. Емоционалното ви състояние на моменти ще е леко нестабилно. Не насрочвайте делови срещи, когато сте раздразнителни.
 
Телец
 
Контактите ще са интензивни, а разговорите ще са насочени към полезна и конструктивна обмяна на мнения. Действайки рационално и балансирано ще можете да направлявате процесите по предпочитания от вас начин. Партньорите ще се вслушват в мнението ви, ще се радвате на подкрепата им, но и вие от своя страна не пропускайте да ги окуражите с похвала и одобрение. Чувството ви за справедливост ще е необичайни силно, ще ви подсказва правилните решения и в крайна сметка ще ви осигури стабилни лидерски позиции, ако се стремите към такива. Напредвайки в професионалната и социална сфера не забравяйте, че имате и домашни задължения.
 
Близнаци
 
Ритъмът на работа ще зависи изцяло от вас. Нищо няма да ви принуждава да бързате, което означава, че ще можете да разпределите задълженията и силите си равномерно, да си осигурите достатъчно време за почивка, развлечения, срещи с приятелите, да оставите част от проблемите на заден план. Личният ви чар ще е в основата на успехите. Ще съумеете да отхвърлите поредица проблеми, които към момента са ви създавали грижи. В някои приятелски или делови отношения може да се прокрадне нотка на сближаване и романтика, но преди да промените характера им, преценете много задълбочено последствията. Почти непрекъснато ще сте в центъра на вниманието и е препоръчително да контролирате изказванията си.
 
Рак
 
Изненадите преимуществено ще дойдат от членовете на семейството, сочи вашият седмичен хороскоп. Те твърде често ще ви смайват с постъпките и изказванията си, но това не означава, че не са прави. И тъй като настроението ви ще е пряко свързано с присъствието или отсъствието на компания и с възможностите за общуване, то за предпочитане е да не оставате дълго време сами със себе си. Разговорите не винаги ще са от най-приятните, но пък ще ви накарат да се замислите за универсалността на твърденията си и дали не е настъпил моментът, в който е подходящо да промените някои свои схващания. Колкото и да е различна гледната ви точка от тази на близките, в края на седмицата ще успеете да намерите компромисни варианти, удовлетворяващи интересите на всички участници.

Лъв
 
Особено полезна ще е появата на приятели и колеги от миналото. Те ще направят всичко възможно, за да ви помогнат, когато имате нужда, а вие помислете как да им се реванширате. Каквото и да направите през този период ще е „сеитба“, резултатите от която ще „жънете“ по-късно и ще оцените колко съществени са били действията ви. Избягвайте директното противопоставяне и при необходимост, търсете индиректни варианти. Уреждайки проблеми, засягащи романтичните ви отношения ще успеете да се справите и с материално затруднение. Ако от доста време работите в една и съща фирма е много вероятно да ви предложат друга длъжност с по-добри условия.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
9 преди 1 година
Пране, програмиране, 3 та баня за лятото, подводен риболов, кафета, чайове, 2 вечери...навън сред ора, и късмет!
1
1
 
1
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Бачкане и нерви