Тенденции в чантите за есента

Ето какви са те
28 сеп 2022 17:37, Ивета Иванова
5
Тенденции в чантите за есента
Снимка: Pixabay/OlcayErtem

 Есента е тук и е време да помислим с какви аксесоари ще изглеждаме най-стилно. Чантите са неразделна част от нашата визия през всеки сезон. Какви са тенденциите при тях през есента? Вижте най-хитовите модели, според американския "Cosmopolitan".

Графични чанти
 
Определено, ако носите такава чанта, тя ще бъде в центъра на вниманието! Става дума за малки, средни или големи чанти, по които има бродирани или изрисувани геометрични фигури (триъгълници, квадрати, кръгове, правоъгълници) или други средства на графиката - линия, щрих, петно. Най-ефектно е, ако се съчетаят различни фигури и цветове на един модел.

Чанта в чантата
 
Много хитова тенденция, която отдавна не е завладявала пазара! Купете си чанта, на която да е закачена друга чанта. Например, на голяма чанта може да бъде закачена по-малка чанта с подобни шарки и форма. Или на малка чанта да бъде закачено миниатюрно портмоне. Така определено ще имате място за всичките си вещи. А с такъв тип чанта - няма как да не изпъкнете!
 
Огромни чанти
 
Големите чанти винаги се завръщат през есента и зимата. Става дума за наистина огромни дамски чанти, които наподобяват сак за пътуване. Заложете на най-големите чанти, които намирате на пазара! Така имате място за гримовете, лекциите, работни документи, книга, бутилки, пакетчета с храна и т.н. А и дори не ви трябва допълнителна чанта, ако отивате на екскурзия за ден. Залагайте на червено, черно, кафяво, синьо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: модаесенчанти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
От цикламените преди 1 година
червените са най-актуални:)
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вторият модел - малка чанта или портмоне, закачено ВЪРХУ по-голямата - това е мечтата на всички джебчии.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За по-едричките може и чувалчета:)
2
1
 
1
 
! Отговори
име преди 1 година
Ь старите чанти още ли ще вървят.
1
2
 
2
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Мда - голямата чанта си е задължителна и се завръща през 2 г.