Новолунието в Стрелец влияе силно на 4 зодии

Вижте кои са те
24 ное 2022 17:45, Ивета Иванова
2
Новолунието в Стрелец влияе силно на 4 зодии
Снимка: Pixabay/G4889166

 Днес ни очаква новолуние в знака на Стрелец. През ноември имаше хаос, но сега вече сме в сезона на Стрелеца и настроението се подобрява. Време е за ново начало, нова надежда, положителна нагласа и разширяване на хоризонтите. Ето на кои зодии новолунието ще повлияе най-силно, според "Elite Daily".

Близнаци
 
При тях на фокус ще са романтичните връзки и партньорствата. Ще имат шанс за порастване в тези сфери. Връзките им могат да ги научат на толкова много неща. Дори това да не е начинът, по който по принцип обичат да учат, сега събитията в тези сфери много ще им повлияят. Нека отворят себе си към безкрайните възможности, които връзките и партньорствата могат да им донесат. Може да си представят какво ще е бъдещето с партньора или да планират следващата им романтична ваканция заедно. Вълнение в любовния живот.

Дева
 
Време е да пуснат миналото и да продължат напред. Новолунието в Стрелец им носи ново начало в дома и личния живот. Ще изследват новите възможности в тези сфери. Сега е чудесен период да направят творчески обновления вкъщи или да помислят за преместване в нов дом. Ако са били неспокойни и нервни, сега да внесат свежа и вълнуваща енергия вкъщи. Важно е да не усещат ограничения и рестрикции в дома си. Нека премахнат излишните и ненужните предмети, да ги подарят или продадат, да освободят пространство в дома. Това им носи ползи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Рибок преди 1 година
Йесссс