Зодиите, които постоянно флиртуват

Вижте кои са те
31 яну 2023 22:03, Ивета Иванова
3
Зодиите, които постоянно флиртуват
Снимка: iStock/Sjale

 На всеки се случва да флиртува, когато търси любовта, когато много хареса някого и когато просто иска да се позабавлява и да усети тръпка. Някои ги бива повече във флирта, други по-малко. Но част от зодиите просто флиртуват почти постоянно - дори да имат сериозна връзка или дори да не търсят връзка/забивка. По природа им идва да се държат по-закачливо и да очароват другия. Ето кои са те, според "Pink Villa".

Рак
 
Въпреки че често са критикувани за флиртаджийското си поведение, Раците продължават активно да участват в невинни флиртове, дори когато са във връзка. Те са отдадени, лоялни и грижвни партньори, но не могат да устоят на това да пофлиртуват с някого само чрез закачлив разговор. За тях флиртът е нормален, част от тяхната същност. Няма да изневерят и стигнат далеч, но обичат да са мили и сладкодумни. Дори често проучват човека - какво е важно за него и какво ще го накара да се засмее.

Телец
 
Много харизматични личности са. Могат да омаят всеки и да го разсмеят, усмихнат, дори без да предвиждат да флиртуват. Телците правят ухажването да изглежда много лесно и простичко, просто защото им се отдава. Желаят приключения, спокойни и весели са и това привлича околните. Имат много обожатели. Състрадателни и верни са, отдават внимание на другите и така печелят внимание и за себе си. Също няма да стигнат далеч и да изневерят, но флиртуват дори без да усещат и събират почитател. Общуват прекрасно и имат чудно чувство за хумор, околните се влюбват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Жеко преди 1 година
Аз като флиртувам, направо си вадя патката и я изплясквам на масата! После я пратя давам на къс пас към Дупница, а след това и към Сливница, за да не се губи този вкус.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пропуснали са зодията на Гретето, а тя очарова целия свят:(