Юпитер в Телец: Кои ще се възползват от този щастлив транзит?

Това е една от най-определящите астрологични промени за 2023 г.
19 май 2023 22:00, Теодора Драгоева
1
Юпитер в Телец: Кои ще се възползват от този щастлив транзит?
Снимка: iStock

Един от най-определящите транзити за 2023 г. настъпи на 16 май, когато щастливата планета Юпитер направи ежегодното си влизане в нова част от зодиака. Юпитер е планетата на късмета и богатството, така че носи бляскави възможности и блестящи благословии, където и да отиде. Вероятно ще искате да узнаете на кои знаци земната магия на Юпитер в Телец ще повлияе най-силно.

За първи път от повече от десетилетие Юпитер навлезе в територията на Телец, където ще бъде до 25 май 2024 г. Скорошната астрология включваше мощно лунно затъмнение и интензивен ретрограден Меркурий, но Юпитер в Телец ще направи всичко много по-оптимистично.

Юпитер е най-голямата планета в Слънчевата система – кръстена на римския цар на боговете, така че не е изненада, че това царствено небесно тяло е астрологичният владетел на растежа, разширяването и изобилието. Този космически гигант управлява всичко – от успеха и оптимизма до философията и знанието. Известен е със своето благоприятно влияние върху нашите хороскопи. Мислете за този транзит като за късмет, пратен ви от космоса! Където и да отиде Юпитер, късметът и възможностите са склонни да го следват, така че навлизането му в плодородния знак на Телец означава някои буйни нови начала за повечето зодиакални знаци.

Въпреки че Юпитер в Овен беше жизнен транзит, който ни насърчаваше да се стремим напред, Юпитер в Телец ще вкорени нещо различно в нас – търпение, лоялност и разбира се, стабилност. Телецът се управлява от Венера, планетата на любовта, парите и желанието. Юпитер в Телец ще ни насърчава да се отдадем на всички материални удоволствия, които ни карат да се чувстваме живи. Въпреки че този транзит ще ни покаже как да живеем качествено, той също така ще ни връща обратно на земята, когато е необходимо. Юпитер в Телец иска да сме подготвени да устоим на всякакви бури. Този транзит ще ни напомни, че успехът е най-доброто отмъщение. А и Юпитер обединява сили със Северния възел на съдбата в Телец на 1 юни, което ще ни накара да искаме да се върнем на житейския си път, за който винаги сме били предназначени.

Поради това подравняване със Северния възел, този транзит на Юпитер може да насърчи най-вече четири зодиакални знака да достигнат важни етапи в живота си и да направят големи крачки към величие. Всъщност, ако имате струпване на много планети (стелиум) във фиксираните знаци Телец, Лъв, Скорпион или Водолей и особено, ако вашият слънчев или изгряващ знак (асцендент) е в някой от тези знаци, то този транзит може да ви прати на върха.

А ето и кои 4 зодиакални знака ще усетят Юпитер в Телец най-ясно (от 2023 – 2024 г.):

Телец

Пригответе се, Телци, защото сте напът да усетите голям растеж и то за кратко време. Когато Юпитер влезе във вашия първи дом, той отваря пътища, които преди това са били блокирани, и разкрива възможности, за които отдавна сте мечтали. Прекарахте изминалата година с Юпитер, който дреме във вашия духовен и интроспективен 12-и дом, насърчавайки ви да прегърнете уединението, размисъла и възстановяването на връзката с вашия вътрешен свят. Вероятно сте прекарали много време в лекуване на рани и прощаване с миналото и цялата тази дълбочина ви е извела до този красив момент. Юпитер в Телец ще ви насърчи да излезете от черупката си, показвайки колко много сте израснали в последно време. Този транзит може да доведе до вълнуващи нови събития, проекти, взаимоотношения и начинания, така че се уверете, че ръководите живота си с отворено сърце.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Юпитертелец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Ако преди 11 месеца
Не беше смешно щеше да е жалко