Ретрограден Сатурн, ето какво ни очаква

Прогноза за периода
Обновена: 21 юни 2023 14:29 | 21 юни 2023 14:06, Ивета Иванова
4

 Планетата на дисциплината и кармата Сатурн започна ретроградното си движение на 17-и юни и то ще прдължи до 4-и нември. Време е зодиакалните знаци да се стремят към съвършенство, да си отделят време и за професионалните планове, и за личния живот, да станат по-отговорни и дисциплинирани. Ето какво да очаква всяка зодия, според "AugustMan".

 
Овен
Чака ги интроспективно пътешествие, докато Сатурн е ретрограден в Риби. Това астрологично събитие ще помогне на Овните да подобрят емоционалното и психичното си здраве. Те ще се научат да направят приоритет приемането на себе си и вътрешния мир. Овните ще станат по-спокойни и ще приемат напълно себе си.

Телец
Ще са фокусирани над това да запазвят границите, които са поставили. Може Вселената да им изпрати мили и позитивни хора. Така Телците ще имат шанс да помислят и решат кои хора трябва да запазвят в живота си и кръга си. Да обмислят какви ще са предимствата, ако приемат нови хора в живота си.
 
Близнаци
Трудно им е да жонглират с всички идеи, които идват от техния креативен ум. Но сега ще успеят да направят това, макар че процесът няма да е лесен. Ще трябва да се фокусират над една задача, да завладеят тази сфера и после да преминат към следващата. Важно развитие в кариерата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пълни глупости.
2
0
 
3
 
! Отговори
Въпрос преди 11 месеца
Кое е обратното на ретрограден, футуристично-граден ли? ..Сатурн....от къде го гледа тоз предсказател? Ако го гледа от Андромеда е едно, ако е от Касиопея е друго. Щото как така важи за всички пък всички са на различни места и от различни точки гледат Сатурн ..., Ако им остава време да гледат ..от работа...
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
важното е ретроградния Меркурий да не влиза в полуоста на Венера, щото иначе Сатурн ще влезе зад луната и полония ще бъде много видим в Долно Малино