Кои са признаците, че той ще скъса с вас?

Крие неща от вас, има тайни
24
Кои са признаците, че той ще скъса с вас?
Снимка: Istock

В мъжкото поведение личат много признаци, издаващи загуба на интерес. Много от тях показват дори, че мъжът до вас е напът да приключи връзката си с вас. Ако усещате промяна в поведението, нагласата му към вас, дори в начина, по който ви говори, това може да предвещава неприятен край за отношенията ви.

С партньора ми правихме секс всяка сутрин и ето какво се случи

Ако се питате дали той ще скъса скоро с вас, ето и сигналите, които издават този евентуален развой на връзката ви.

Спрял е да има желание да прави секс с вас

Физическото отдръпване на мъжете е много показателно за отношението им към половинките. Отказ от секс може да е провокиран по много причини, които разбира се, невинаги са свързани само и единствено с липса на обич и желание за прекратяване на връзката.

И все пак, ако той е престанал да има желание да спи с вас, това е повод за сериозен разговор.

Избягва да се прибира вкъщи навреме

Ако един мъж започне да избягва домашната обстановка, това е много лош признак. Щом преди не е имал такова поведение, гледал е да се прибира навреме и да прекарва време с вас вкъщи, а е спрял да го прави, значи има нещо нередно в чувствата и отношението му към вас.

Когато един мъж е спрял да обича половинката си, той няма да се старае да прекарва време с нея вкъщи, дори ще отлага прибирането у дома.

Придружава ви по задължение

Ако сте започнали да усещате и виждате, че партньорът ви идва насила с вас на семейни или други събития, това може да е признак, че скоро ще скъса с вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Любчо преди 10 месеца
Всичко отминава сал спомените остават.еииии
15
2
 
2
 
! Отговори
hitko преди 10 месеца
Ами когато жените крият фейсбука, инстаграма си, не правят секс, щото все изморени, сякаш ще копаят, а няма да са с вирнати крака....какво ще рече, да питам авторката на статията? И те като вържат някой и родят едно дете и сякаш нямат мъж до себе си. После , що мъжете им ходели??? Ами защото първо, са били достатъчно глу пави да го позволят и второ, защото е имало много ку рвентии като тях да го правят с женени мъже, чакайки някакви дивиденти.
14
0
 
2
 
! Отговори
До 16 преди 10 месеца
Точно така е. Но добави и това, че повечето мъже също се занемаряват след сватбата. Вместо напетия момък, в когото си се влюбила и който всячески се е старал да те ухажва и да бъде интересен за теб във всяко едно отношение, вече имаш у дома си един напълняващ млад чичко по анцуг, с шкембенце, оригващ се и подпръдващ на дивана пред телевизора.Сеща се за теб, когато се провиква да му донесеш салатка с изстудена ракийка, също и няколко пъти месечно нощем под юргана.Няма го вече страстният любовник
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ми ако не полагате никакви усилия за външния си вид, домакинството и грижата към него, ще скъса с вас. Не е висша математика. :) Много жени след началната близост на връзката се разпускат и лежат на стари лаври. Разплуват се, почват да я карат на автопилот, занемаряват всичко около себе си и накрая...*** той ме напусна. А не бе, ще седи, като не му даваш нищо насреща. После вземат се освестят след раздялата за малко, докато лапне следващия и така отново и отново.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Първото е много показателно - спрял е да прави секс с Вас или го прави много рядко, просто защото сте му под ръка, когато го удари хормонът. Придружава Ви по задължение? Нищо подобно, вече навсякъде ходи сам, когато тръгне по живот в извънработно или извънучебно време. Ако сте по-проницателна, ще усетите и известна студенина в поведението му спрямо Вас. Затова ти първа го отсвири, за да не си мисли, че ще страдаш по него!
11
3
 
9
 
! Отговори
Силвестър Ц. преди 10 месеца
Когато плюе и спре да гълта. Като тате.
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Казва ви в прав текст, че не може да ви понася.Дрънкате по 2 часа на ден с мама по телефона и ви казва, че не ви понася.Оплаквате се по цял ден и го занимавате, което го кара да не ви понася.В къщи не барате нищо и като дойде се прави, че не ви вижда, за да не ви обезглави.
9
3
 
5
 
! Отговори
Признак 3 преди 10 месеца
Хващате го на калъп със сестра си във вашето легло, а единствената му реакция е "опа, без да исках, стана случайно"
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
майната му
7
0
 
3
 
! Отговори
Lion Moon преди 10 месеца
Преди това ви издрънчи яко с,ливата избърши го в пердето и се изнесе като пр,ъдня в ***...
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Надебеляла сте с 10-15 кг, посещенията во в банята са все по-редки, а държанието ви все по-нетърпими.
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Поредната сексистка статия, в която мъжът е оня вероломен злодей, който иска да нарани горкото невинно момиче, при това със злоба и предварителна умисъл.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мише, а кои са признаците, че той ще ви скъса от секс?
3
1
 
8
 
! Отговори
Анал Лютви преди 10 месеца
И аз мисля да зарязвам моя любовник. Досега той беше жената, а искал да се разменим. Само без такива!
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Краката ми миришат на оцет.
1
2
 
9
 
! Отговори
михалке а що не преди 10 месеца
цъкнеш: Кои са признаците, че тя ще скъса с вас?при положение че тук жени не четат статиите ви колкото мъжете а чакат за лайкове в соц мрежи