Знаци, че сте в неподходяща връзка

Вече няма допирни точки помежду ви
13
Знаци, че сте в неподходяща връзка
Снимка: Istock

Любовните връзки никога не са идеални и лесни. Времето е голям тест за тях, тъй като подлага нас и любимия ни човек на изпитания. С времето се променяме и ние като личности. В началото всичко е прекрасно, но когато отмине еуфорията започваме да се вглеждаме по-дълбоко във връзката. Дали този партньор е подходящ за нас? Дали това е нашата връзка?

Вижте 7 признака, че може би е време за промяна.

1. Вече не харесвате партньора си

След като първоначалното вълнение изчезне, мисълта да му се обадите или да сте с него не ви прави щастливи, а по-скоро сте разстроени, депресирани или просто нещастни. Помислете добре за времето, в което сте заедно. Хубаво ли ви е, как преминавате през трудни ситуации. Искате ли възможно най-скоро да видите половинката си отново, след като сте били на поредната среща (ако не живеете заедно). Как съжителствате. Ако съберете повече отговори, в които се усеща, че той/тя не ви прави щастливи, значи е време за нова връзка.

Той си пише с друга – какво да направите?

2. Изпитвате раздразнение и негодувание към него/нея

Нормално е двойките да се карат. Ако обаче установите, че сте раздразнени и негодуващи към партньора си след спор или просто като цяло, това може да е знак, че се намирате във връзка, която вече няма бъдеще.

3. Не може да говорите, без да хвърлите вината върху другия

Ако изглежда, че всеки ваш разговор ви кара да се карате и постоянно си мислите как партньорът ви не отговаря на изискванията, вероятно не сте с правилния човек.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Приятни сънища.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Утре е Сряда?
7
2
 
1
 
! Отговори
Драго преди 10 месеца
Аз по принцип не го харесвам моя. Изпитвам негодувание към личността му от доста време и силно се изнервям в компанията му ако тя е повече от 2 дни. *** не моа се откача, де ге...
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Люш-Баш!
5
3
 
3
 
! Отговори
Митак преди 10 месеца
Разделяйте се! Няма да стане по-добре занапред. Не правите добро и на детето.
4
3
 
11
 
! Отговори
Митака преди 10 месеца
Бе лошо е като дете има, тогава решенията са по-тегави.Аз съм с жена ми от 11 години - много време, ама имаме дете на 9, което много обичам.Имаме вече взаимна неприязън с жената и се чудя дали да се разделяме или не. Тегава работа.Иначе, ако няма деца - лесна работа - ядеш, пиеш и ако те дразни някоя, сменяш веднага.
3
1
 
2
 
! Отговори
Virtuozzo преди 10 месеца
ако пръцка по време на секс
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вашето негодувание е тотално. Пречи ви да се съсредоточите върху положителни действия. Което допълнително ви изнервя и изолира от хората, с които искате да общувате.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И това вече сте го публикували.