Какво ни очаква през периода на ретрограден Нептун?

Той ще продължи до 6 декември
6 юли 2023 07:09, Ивета Иванова
4
Какво ни очаква през периода на ретрограден Нептун?
Снимка: iStock/3quarks

Нептун започна ретроградното си движение в Риби на 30-и юни и то ще продължи до 6-и декември. През периода ще трябва да анализираме повече нещата, да се ровим надълбоко и да не вярваме толкова на фантазиите и нещата, които замъгляват преценката ни. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Style Caster".

Овен
 
На фокус са усамотението, духовността и невижданите енергии. Навлизат в период, в които ще анализират духовното и ще станат по-чувствителни. Време е да излекуват вътрешния си свят, да се отдадат на интроспекция и да придобият по-добра представа за себе си. Трябва да си позволят да коригират някои свои представи за света и себе си, да не са предубедени.
 
Телец
 
Понякога приятелите не са такива, каквито изглеждат. Ако често виждат приятелския си кръг, хората в средата си и т.н. през розови очила, сега това се променя. През перода ще бъдат окуражени да обърнат внимание на червените флагчета и лошите страни у някои хора. Ретроградният Нептун ще им покаже как да са част от дадена клика/компания, без да губят своята цялостност и почтеност.

Близнаци
 
Имат големи мечти и желание да докажат на всички, които са се съмнявали в тях, че грешат. На фокус са кариерата им и социалният им статус. Ще си създадат по-практичен подход към постигането на целите и мечтите. Близнаците ще са окуражени да преразгледат отново своите цели и да преценят дали наистина те са свързани с тяхната страст, с тяхното хоби, с тяхната мисия в живота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Очакват ни преди 10 месеца
Ретроградни горещини