Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 24-30 юли
24 юли 2023 19:42, Ивета Иванова
1
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: iStock/Liudmila Chernetska

Овен

Отношенията на моменти ще са напрегнати, но не забравяйте, че даже сложните въпроси могат да се решават в цивилизован разговор. Ако конфликтите ви датират от доста време и започват да стават все по-остри, помислете дали не е настъпил моментът, в който трябва да вземете окончателно решение за съвместното ви бъдеще.

Телец
 
Намерете начин да се справите със старите разногласия. Настроението ви ще е доста нестабилно. Усетите ли, че сте ядосани, не приемайте поканите за срещи, защото подсъзнателно ще прехвърлите мрачните си мисли на половинката. Ще постигнете много по-добър синхрон, ако искрено му/й споделите тревогите си и се съобразите с препоръките, които ви дава.
 
Близнаци
 
По време на кратко пътуване изведнъж може да попаднете на личност, която тотално да наруши емоционалното ви равновесие. Да ви е трудно да си обясните собствените си чувства. Дали става дума за обичайно кратко увлечение или това наистина е нещото, на което му казват „любов от пръв поглед“. Не позволявайте на думите да изпреварват мислите ви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари