Зодиите, които мислят, че няма да намерят по-добър от бившия

Ето кои са
3 авг 2023 09:56, Ивета Иванова
7
Зодиите, които мислят, че няма да намерят по-добър от бившия
Снимка: iStock/Deagreez

Тези зодии са много носталгични. Те често мислят за бившия, спомнят си хубавите време с него, тъгуват по изгубената връзка и се отчайват. Мислят си, че никога няма да намерят по-добър от него. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Дева
 
Трудно им е да продължат напред, след като връзката приключи. Потъват в мислите си, анализират ситуациите. Често сравняват бившето гадже с потенциални бъдещи партньори. Новите хора не покриват стандартите и изискванията им, Девите започват да вярват, че няма да намерят по-добра от предишната половинка. Идеализират отминалата връзка и се фокусират само върху хубавите неща в нея, забравят негативните.

Близнаци 
 
Близнаците са страстни хора и големи флиртаджии. Ако са обожавали предишния партньор, с него са се чувствали по-силни и сега нещата не стоят добре. След разбито сърце и раздяла, те мислят, че няма да намерят някой, който може да се справя с тените чудатости и да ги приеме. Мислят, че вече никой няма да ги глези така. Трудно им е да пуснат бившия и да го оставят в миналото. Смятат, че са изгубили най-хубавото в живота си.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Познавам и един "Близнак", който често повтаря, че най-стойностни сред познатите му жени били от зодия "Козирог", каквато била една негова бивша голяма любов, с която и до ден днешен е в много добри отношения и дори ежегодно й ходи на гости на именния й ден, макар че тя е вече омъжена. Нямам представа дали мъжът й знае какви отношения са имали в миналото. А бе, животът е по-интересен и смайващ и от най-потресаващия трилър.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Познавам "Водолей", който от години се чуди как да се отърве от бившата, но дори и разводът не помогна. Историята е дълга и интересна, но не за това говорим сега. Просто не мога да си представя, че този човек някога ще помисли, че бившата му е била най-стойностната. Два пъти дори успя да си намери момиче, за което да поиска да се ожени, но бившата успяваше да му подлее вода и да развали работата.
3
3
 
0
 
! Отговори
До 1 преди 9 месеца
Ми как кои, Близнаците вървим напред винаги докато намерим светна ама и да ми угажда добре е то и аз на нея, ама ако почне номера айде чао и пак напред и така до безкрай
2
2
 
3
 
! Отговори
По мое мнение преди 9 месеца
щом съществува такава мисъл в главата ви, то значи сте направили грешка като сте го зарязали, но както е казал народа - "Човек каквото сам си направи - никой не може да му направи!".
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А кои са зодиите, които си мислят, че всеки следващ ше е по-добър от бившия/настоящия?